#urangsunda

59,748 Posts

Top Posts

#Repost @nazardeipa cover Darso - sakur ngimpi . @sundamusikgram nyaeta komunitas musik sunda tong hilap anggo #sundamusikgram dina caption video musik sunda #sundamusikgram #popsundasinger #popsunda #coversunda #nyunda #nyundapisan #kawihsunda #tembangparahyangan #lagusunda #urangsunda #jabarjuara

  • 1,452
  • 13
  • 2 Days ago

Lama Gak Post,,,sakali Na nga Post Nuju Gagaro 😀😆 . @_urang.sunda @mtma_tasik @adventure @papatahgelo @perihalkisah @cianjur.explore @visitcianjur @sunda.kocak #usa #urangsunda

  • 1,277
  • 26
  • 1 Week ago

Anu pasti lain taeun. 😁 ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Konci jawaban isukan dijawab ku mimin dina story, sorotan jeung dina komenan. ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Follow @tatarucingansunda ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ #nyundaeveryday #sundaeveryday #sunda #ngamumulebudayasunda #rebonyunda #jawabarat #sundanese #urangsunda #tatarucingan #bobodoran #budayasunda #paribasasunda #peupeujeuh #peupeujeuhkolot #peupeujeuhsepuh #sundawani #quotesindonesia #quotes #quotessunda #quotesoftheday #jawabarat #jawabaratpunya

  • 852
  • 109
  • 11 Hours ago
  • 1,392
  • 43
  • 4 Days ago

Recent Posts

Emut kasauran pun guru ti Tambakbaya, nu kirang langkung nyaurkeun kieu, "Mun aya jalma nu nuding teu bener ka urang, tapi urang teu rumasa, ah teu kudu toh-tohan ngabela diri, keun we!" . Kadang berlebihan mengklarifikasi, malah tak ada guna. . #urangsunda #tebingbreksi #Yogyakarta #jogjakarta

  • 0
  • 0
  • 1 Minute ago

Ulah sien teu boga harta,sien mah ku teu boga amal jang kaharepna🤲🏻 #majalengka #katakatasunda #ceukurang #ceukurangsunda #paribasakolot #sundahits #sundanese #urangsunda #getihsunda

  • 0
  • 0
  • 3 Minutes ago
  • 3
  • 0
  • 1 Hour ago
  • 4
  • 1
  • 1 Hour ago
  • 2
  • 0
  • 1 Hour ago
  • 4
  • 0
  • 1 Hour ago
  • 2
  • 0
  • 1 Hour ago
  • 2
  • 1
  • 1 Hour ago
  • 2
  • 0
  • 1 Hour ago
  • 1
  • 0
  • 1 Hour ago
  • 2
  • 0
  • 1 Hour ago

Ditengah perkembangan teknologi yg pesat dengan beraneka gadget yg bikin anak malas gerak...kita kenalkan jenis permainan anak² Sunda jaman dulu. Anak² jaman dulu lebih sehat karena banyak bergerak... Yuk ah kita budayakan jenis Kaulinan Barudak ini biar ga punah kayak dinosaurus ...😊😊😊 . . #BarudakDahlia #UrangSunda #CintaBudayaSunda #Ulin #KaulinanBarudak

  • 5
  • 0
  • 2 Hours ago

Peun we ah papait ka tukang, kaseudih anu kamari, tunggara anu mangkukna, rek dipendem ameh balem, disimpen cing rikip, ditunda, diecagkeun, moal di teang, moal di inget, geus wayahna nyampeur kabagja, geus wayahna ninggali kahareup, ajeg nangtungan hirup, ngabageakeun anjeun anu aya, anjeun anu nyanghareup, anjeun anu aya sajeroning rasa. PEPELING SUNDA #sunda #urangsunda #jabar #kemeja #stylist #nyunnah #kacamata #hutanpinus #yamaha #xride #yamahaxride_id #yamahaxride #kemejaplatini

  • 77
  • 0
  • 2 Hours ago

Saacan daftar sakola, diajar heula diimah 😊... . Iyeu yeuh guru killer teh 😂 . Sumber : pangalaman pribadi, papatah kolot, ceuk babaturan, omongan tatangga, mang google, jeung nyokot ti ig tatangga. - HAMPURAEUN lamun aya nu teu kasebut sumberna. #sampurasun #heueuhnya #papatahkolot #papatahsunda #caritakolot #pangalamandiri #babasansunda #quotessunda #caritarasa #budayasunda #sunda #urangsunda #aslisunda #dulur #baraya #urangsundaasli #aingsunda #hayunyunda #rebonyunda #allaboutsunda #bandung

  • 59
  • 0
  • 4 Hours ago

Kalau kamu udah mulai di bidang ini. Berarti kamu udah di track yang bener.⁣ ⁣ Flesmin doain, sing konsisten dan sukses laris manis pastina 😇⁣ ⁣ #FlashXpressBandung⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DariBandungUntukSemua⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #LocalBrandBandung⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #selasabahagia #urangsunda #sukses #bisnis #onlineshopbandung #olshopbandung #onlineshopmurah #pebisnisonline #pengusahaonline #bandung #explorebandung #bandungjuara #bandunghits #indonesia #katamutiara #kurir #ekspedisi #jntexpress #jne #tiki #ptposindonesia

  • 9
  • 1
  • 4 Hours ago

Kaos BM Ori info pemesenan chatt WA: 08817849660 Harga grosir: .1lusin(12kaos) 40000/kaos .5lusin(60kaos) 38000/kaos .10 lusin(120kaos) 35000/kaos harga eceran: >---3kaos 170rb >---6kaos 300rb >---1kaos 70rb Bahan: cotton combed 30s serat halus,adem,tidak berbulu SIZE L-XLBIG SIZE Sablon: Plastisoal (tidak retak/luntur) jahitan rantai standar export(diatas standar distro Accesories: Hantag,Barcode,Label harga,Hologram #rudiidistro #stokreadyrudidistro #distrorajamandala #D2r #nevalium #distrobandung #distrocianjur #kaoscowok #termurah #cianjur #indonesia #urangsunda #salembur

  • 10
  • 0
  • 5 Hours ago

Video film pondok bodor sunda. "Ki lengser mapag pamajikan" Ulah hilap di tongtong nya youtub chanel TONGERET TV. Link 👉👉👉 https://www.youtube.com/channel/UCwHiY3qyRHXwXmFJoIUDAAw #Urangsunda #filmpendekbodorsunda #Sumedang #salamdulur

  • 4
  • 0
  • 5 Hours ago

"_Boga kahayang mah ség waé normal da urang téh manusa nu ngabogaan nafsu, ngan nu kira2 kahontal ku akal jeung deui kudu rajin ngado'a tur dibarengan ku ikhtiar/usaha sabab kolot gé melak paré teu ujug - ujug jadi sangu.. . . .WILUJEUNG SONTEN SADAYANA 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 kadé hilap ké ba'da isa tim kebanggaan wargi jawa barat @persib_official bakal tandang makalangan✊✊💪🔥🔥 . .to'ong ogé akun ig baraya urang @dulur.kuningan @batas_sunda @kumaha_siaaa . . #basasunda #quotessunda #paribasa #katasunda #papatahsunda #pepeling #bahasasunda #urangsunda #kolotbaheula #lainsaursepuh #lainpapatahsunda #sundabagja #sunda #lainpuisi #barayasunda #saurabah #saepisan #nyundapisan #paribasasunda #persibbandung #bobotohsaalamdunya #persibnuaing

  • 226
  • 7
  • 6 Hours ago

"Bonceng 3 alias gayor" 🤣🤣 Aing ditengah, kudu best fren kna balad ditukang mh. 🐝 bro nincak step te? 🐛 te gais, ngagapuy suku aing. 🐝 tah bro saetik ewang jeng suku urang :( 🐛 Nuhun gais :( #bodorsunda #gogoblogan #urangsunda

  • 13
  • 0
  • 6 Hours ago

Dancing jaipongan Mojang Priangan at the first Indonesian Restaurant in Ukraine, Kyiv. @17.804_kitchen 😍 Come and try Indonesian cuisine! . . . . . . . . #kyivgram #kyivcity #kyiv #indo #Indonesia #ukraine #ukrainegirl #dance #dancing #jaipong #jaipongan #sunda #urangsunda #bandungjuara #bandungbanget #mojangcantik #mojang #tari #penari #indonesianfood #tarian #bali #jawa

  • 268
  • 26
  • 6 Hours ago

😞😞😞. Tag Someone😍😎 ➖ ➖ @caption_quotes113 ➖ ➖ Support kami😎💪 Like, share/tag Follow; @caption_quotes113 Ingat! Follow itu GRATISS!!! ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #karasadadas #nyunda #captionsunda #sundapisan #urangsunda #bandung #jogja #bali #viral #lampung #holiday #indonesia #instafollow #instalike #banyol #videowa #statuswa #twitterreceh #instagram #mantai #muncak #liburan #mudik #kotabandung

  • 25
  • 0
  • 6 Hours ago

Sadar jeung nyadar hirup ngan kadar pameuntasan cukang wahangan ukur meuntas ukur liwat 🙁 kalah jd sedih gblg teh😓 . . . Follow @akun_hereuy atuh anyengg da teu mayar jeung teu dosa sateh :( #bebaskeun #akunhereuy #banyolansunda #hiburankonyol #quotessunda #kamanawengomongmahdateudibayar #likeforfollow #followersaktif #like4likes #urangsunda #instafollowers #realfollowers #sundanepikamodar #papatahsunda #papatahkolot #papatahsundabaheula

  • 97
  • 0
  • 6 Hours ago

Terjemah Indonesia: Balas dendam yang terbaik adalah menjadikan dirimu lebih baik. ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Follow @tatarucingansunda ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ #nyundaeveryday #sundaeveryday #sunda #ngamumulebudayasunda #rebonyunda #jawabarat #sundanese #urangsunda #tatarucingan #bobodoran #budayasunda #paribasasunda #peupeujeuh #peupeujeuhkolot #peupeujeuhsepuh #sundawani #quotesindonesia #quotes #quotessunda #quotesoftheday #jawabarat #jawabaratpunya

  • 531
  • 1
  • 7 Hours ago

Ngaran nage lakon kahirupan Teu weleh kudu di sabaran Teu weleh kudu di ikhtiaran Gogoda cocoba pasti nembongan . Nu penting urang teu cicing Lengkah ulah dipegat Muntang ulah hariwang Lumaku ulah kapegung . #walagri1 #caritarasa #lainpuisi #lainpapatahsunda #bahasasunda #basasunda #katasunda #quotes #sunda #urangsunda #papatahsunda #paribasasunda #lembang #bandung #jawabarat #indonesia #bandungjuara #katasunda #dadas #pepelingsunda #barayasunda #dulur #quotesunda #instagram #katakatabijak #katakatasindiran

  • 502
  • 1
  • 8 Hours ago
  • 17
  • 2
  • 8 Hours ago

Tapi kangge nu tos hallal,, nu bobogohan mah heunte,, matak enggal nikahnya😁😁😁 .. ..di follow nya lur .. @muhammad_hariri_aa . video kumplitna di youtube link di bio ny lurrr.. Tong hilap subcribe nya lurr. .. .. #hrs_hidayat _________ _________ Follow Jangan Lupa : @hrs_hidayat __________ #indonesiaculture #kangibing #wayang #ceramahsunda #seni #senisunda #sunda #urangsunda #ceramah #asepsunandarsunarya #giriharja #giriharja3 #wayanggolek #jawa #indonesia #pesonaindonesia #persib #ridwankamil #dedimulyadi #bandung #banten #jawabaratpunyacerita #infojabar #cepot #garut #semar #instavideo #bandunghits

  • 286
  • 3
  • 8 Hours ago

Kaos BM Ori info pemesenan chatt WA: 08817849660 Harga grosir: .1lusin(12kaos) 40000/kaos .5lusin(60kaos) 38000/kaos .10 lusin(120kaos) 35000/kaos harga eceran: >---3kaos 170rb >---6kaos 300rb >---1kaos 70rb Bahan: cotton combed 30s serat halus,adem,tidak berbulu SIZE L-XLBIG SIZE Sablon: Plastisoal (tidak retak/luntur) jahitan rantai standar export(diatas standar distro Accesories: Hantag,Barcode,Label harga,Hologram #stokreadyrudidistro #distrorajamandala #D2r #nevalium #distrobandung #distrocianjur #kaoscowok #termurah #cianjur #indonesia #urangsunda #salembur

  • 14
  • 0
  • 8 Hours ago

Kaos BM Ori info pemesenan chatt WA: 08817849660 Harga grosir: .1lusin(12kaos) 40000/kaos .5lusin(60kaos) 38000/kaos .10 lusin(120kaos) 35000/kaos harga eceran: >---3kaos 170rb >---6kaos 300rb >---1kaos 70rb Bahan: cotton combed 30s serat halus,adem,tidak berbulu SIZE L-XLBIG SIZE Sablon: Plastisoal (tidak retak/luntur) jahitan rantai standar export(diatas standar distro Accesories: Hantag,Barcode,Label harga, #stokreadyrudidistro #distrorajamandala #kaosdistro #fashion #distro #kaos #D2r #nevalium #distrobandung #distrocianjur #kaoscowok #termurah #cianjur #indonesia #urangsunda #salembur #cianjurselatan #murahmeriah #pomade #klimis #arielfashion

  • 20
  • 0
  • 8 Hours ago

Gimana mamah sama papah aja 😍 __________________________ Terus support kita untuk terus berbagi informasi,keindahan alam,dan budaya seputar Pangandaran dengan cara : Follow ⏩ @save.pangandaran . LIKE,SHARE & COMENT ❗ Sumber @elia.mutiara Hastag or mention ⤵️ #SAVEPANGANDARAN ↔️ @save.pangandaran . TUNGGU POSTINGAN KITA BERIKUTNYA, TERIMAKASIH ❗ #pangandaranbeach #pangandaran #savepnd #pangandaranview #berandapangandaran #infopangandaran #kelilingpangandaran #indonesia #hitskekinian #informasi #langkaplancar #bangunjaya #explorejawabarat #savepangandaranaman #urangsunda #sunda #pesona #sunset #sundapangandaran #indonesiaku

  • 44
  • 4
  • 8 Hours ago

Tong hilap nya Like, coment, share and subscribe biar tambah semamgat Chanel youtube nya M Raditya Putra #iamurangsunda #urangsunda #youtuber #chanelyoutube #dagelanindo #dagelanvideo #konten #vlog #subscribe #like4likes

  • 16
  • 0
  • 8 Hours ago

Saya tau kok, didepan saya cowo jomblo semua.tapi Abi kalem 😂 __________________________ Terus support kita untuk terus berbagi informasi,keindahan alam,dan budaya seputar Pangandaran dengan cara : Follow ⏩ @save.pangandaran . LIKE,SHARE & COMENT ❗ Sumber @estifbaulia.7 Hastag or mention ⤵️ #SAVEPANGANDARAN ↔️ @save.pangandaran . TUNGGU POSTINGAN KITA BERIKUTNYA, TERIMAKASIH ❗ #pangandaranbeach #pangandaran #savepnd #pangandaranview #berandapangandaran #infopangandaran #kelilingpangandaran #indonesia #hitskekinian #informasi #langkaplancar #bangunjaya #explorejawabarat #savepangandaranaman #urangsunda #sunda #pesona #sunset #sundapangandaran #indonesiaku

  • 36
  • 3
  • 8 Hours ago

Tong hilap nya Like, coment, share and subscribe biar tambah semamgat Chanel youtube nya M Raditya Putra #iamurangsunda #urangsunda #youtuber #chanelyoutube #dagelanindo #dagelanvideo #konten #vlog #subscribe #like4likes

  • 14
  • 0
  • 8 Hours ago

. 💬 Aku tidak terlalu paham apa itu nyaman, yang aku tahu setiap kali kau menatap aku ingin menetap... 📸 : @mr.tenditar 📍 : Royal Tulip Construction ex. ⚫ ⚫ ⚫ #richi #UrangSunda #UrangSundaAsli #UrangBandung #like4like #ootd #explorecimahi #instagood #hits #instaFollow #ManInFrame #instahits #instaLike #hobiPhotography #photo #instaPhoto #photoaddict #instaaddict #photography #LR #pictoftheday #jarambahBandung #BandunginFrame #instaboy #outfit #cimahibanget

  • 47
  • 0
  • 8 Hours ago

. Gelang paket 35.000/3pcs ( belum termasuk ongkir) FOLLOW 👇 @paradope.id @paradope.id @paradope.id UNTUK PRODUK PREMIUM KAMI. •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• CONTACT ORDER : WA : 089521418447 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••FORMAT PESANAN NAMA : ALAMAT : NO HP : . . . . . . #gelangkulit #gelang #gelangcowo #gelanghandmade #kantoran #gelangcewe #urangsunda #gelangcowok #localbrandindonesia #kalungcowo #keluarbentar #gelangjangkar #kalungcowok #gojekinaja #pendakicantik #jakarta_daily #gelangpria #hadiahcowok #vaporindonesia #jktinfo #storywakekinian #folkindonesia #ootdindome #jualgelang

  • 1,224
  • 1
  • 8 Hours ago

Seakan Sesat dengan Diskrimasi, Tanpa rasa benci Aku tetap berdiri walau Diri ini penuh dengan Cacimaki Aku tetap nikmati wadaww Terimakasih, Semoga Menghibur hehe #sunda #urangsunda #dagelan #ivgcomedy #indovidgram #ivgstory #lambeturah #ngakaksehat #lucu #garingnyuk #cangehgar #ngakakkocak #bodorsunda #bobodoran #dagelanjabar #iamcreatorindonesia #paguyonan_tv #nasvidgram #lucu #guyonanreceh #ngakak #kopoicikiwir #maduviral #bandungnightlife

  • 36
  • 6
  • 9 Hours ago

info pemesenan chatt WA: 08817849660 Harga grosir: .1lusin(12kaos) 40000/kaos .5lusin(60kaos) 38000/kaos .10 lusin(120kaos) 35000/kaos #rudiidistro #stokreadyrudidistro #distrorajamandala #D2r #nevalium #distrobandung #distrocianjur #kaoscowok #termurah #cianjur #indonesia #urangsunda #salembur harga eceran: >---3kaos 170rb >---6kaos 300rb >---1kaos 70rb Bahan: cotton combed 30s serat halus,adem,tidak berbulu SIZE L-XLBIG SIZE Sablon: Plastisoal (tidak retak/luntur) jahitan rantai standar export(diatas standar distro Accesories: Hantag,Barcode,Label harga,Hologram

  • 5
  • 0
  • 3 Days ago

info pemesenan chatt WA: 08817849660 Harga grosir: .1lusin(12kaos) 40000/kaos .5lusin(60kaos) 38000/kaos .10 lusin(120kaos) 35000/kaos harga eceran: >---3kaos 170rb >---6kaos 300rb >---1kaos 70rb Bahan: cotton combed 30s serat halus,adem,tidak berbulu SIZE L-XLBIG SIZE Sablon: Plastisoal (tidak retak/luntur) jahitan rantai standar export(diatas standar distro Accesories: Hantag,Barcode,Label harga,Hologram #rudiidistro #stokreadyrudidistro #distrorajamandala #D2r #nevalium #distrobandung #distrocianjur #kaoscowok #termurah #cianjur #indonesia #urangsunda #salembur

  • 9
  • 0
  • 3 Days ago