#urangsunda

51,358 Posts

Top Posts

Translate indonesia by Ali kupluk . Ngalageday . Posisi duduk bersandar kayak di pantai dengan sedikit ileran, hayoo baru tau yaaah? Biasa kalo posisi pamalesan mah cuma kang bimo ahlinya sampe bahasa sunda paling absurd juga hapal. #isukdeui Kuy atuh support komik sunda Follow @komik.rondaman Follow @komik.rondaman Follow @komik.rondaman . #komiklokal #komiklokalindonesia #komikharian #komiklucu #urangsunda #bobotoh #iqomic #quotebijak #katabijak

  • 789
  • 9
  • 1 Week ago

😂😂😂 ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Nitip gambar/video. Tag #nyundaeveryday/DM ka @tatarucingansunda. Supados di repost. ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Nganjang ogé ka akun youtube tatarucingan sunda(URL aya di Profil IG) ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Video ti: youtube/standupcomedy #sundaeveryday #sunda #ngamumulebudayasunda #rebonyunda #jawabarat #sundanese #urangsunda #tatarucingan #bobodoran #budayasunda #paribasasunda #peupeujeuh #peupeujeuhkolot #peupeujeuhsepuh #sundawani #quotesindonesia #quotes #quotessunda #quotesoftheday #jawabarat #jawabaratpunya

  • 5,207
  • 62
  • 1 Week ago

Wani micinta kudu wani jeung kanyerina. Kungsi kaalaman boga rasa kecewa ditinggalkeun pas keur nyaah - nyaahna? Éta salah sahiji ciri bukti tinu maha suci yén manéhna lain cinta nu sajati. 😎 . . Sing sabar nya @nengdillah_ . . #paribasasunda #paribasa #sunda #basasunda #urangsunda #mojangsunda #santrisunda #budayasunda #santri

  • 2,624
  • 35
  • 3 Days ago

BERSIHKAN DIRI . Bersihkeun awak urang tina rupa2 kanikmatan dunya anu bisa mohokeun kacintaan urang ka Gusti Allah. Ja hirup mah sakedeung di dunya tea... . 🔊 Baarakallahu fii Abah Kh.Abuya Uci Turtusi ======================================== Follow 🎬Instagram @saungpangadem 🎬Instagram @saungpangadem 🎬Instagram @saungpangadem ======================================== ➡ 🆓🔃Repost 📡Share 📌Tag ka sedulur nu lain sadayana, mugi mugi manfaat 😊 ======================================== #abuyauciturtusi #abahuci #abuyauci #cilongok #tangerang #banten #sunda #urangsunda #cintawaliallah #cintahabaib #cintaulama #ngaji #santrinusantara #santri #santrisalafi #santrihits #santriwatiindonesia #santriindonesia #santriganteng #santrikeren #santriputri #santrisalafi #ceramah #dakwah #habibrizieqsyihab #habiblutfibinyahya #habibbaharbinsmith #abahanom #abahsepuh #abahaos #indonesia

  • 1,791
  • 30
  • 1 Week ago

.. @kabisa.urang Hati hati dulur. Jangan sampe terulang lagi😢😢😢 . . . . . . . Seng sedih mimin hibur mben MUANGKEL 😜😜😜 . . . guyonan.psby27 . . . . Ferguso 😂😜😝 . .ᮞᮞ᮪ᮒᮢᮓ ᮑᮈᮒ ᮊᮛᮡ ᮊᮞᮥᮞᮞ᮪ᮒᮢᮃᮔ᮪ ᮓᮤᮔ ᮘᮠᮞ ᮞᮥᮔ᮪ᮓ ᮃᮒᮝ ᮒᮤ ᮓᮈᮛᮂ ᮊᮘᮥᮓᮚᮃᮔ᮪ ᮞᮥᮊᮥ ᮘᮀᮞ ᮞᮥᮔ᮪ᮓ ᮃᮔᮥ ᮙᮨᮛᮨ ᮕᮍᮛᮥᮂ ᮌᮨᮓᮨ ᮕᮤᮞᮔ᮪ ᮓᮤᮔ ᮊᮞᮨᮔᮤᮃᮔ᮪🎬 10k follow atuh Dak🤗 Naon Bae Kasenian Kata Bijak Sastra Sunda berupa vidgram, anu anu hoyong di Repost Tag Bae @kabisa.urang ☺️ hatur nuhun dulur ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➡️comment, repost, Jeung share,,, TAG babaturan atawa sasaha maneh 🤗👌,, . Follow @kabisa.urang Tong hilap follow partner,, 👉 @icopmedia 👉 @kabisa.urang 👉 @sifaagustin . 👉 @animal_reptil 👉 @lezatid _______________________________________ #sunda #lainpuisi #puisi #puisisunda #papatahsunda #katakatabijak #urangsunda #dagelanjabar #sajak #sajaksunda #carita #caritasunda #sanespidato #tasikmalaya #bandung #ciamis #bogor #cianjur #banten #kabayan #nyiiteung #katabijaksunda #sastrasunda #persib #kabisaurang

  • 1,723
  • 4
  • 2 Weeks ago

Recent Posts

Nya sok wae bade di candak mah abimah ikhlas, tong boro ning ku babaturan, di candak ku nu maha kawasa ge abimah ikhlas lillahita'ala,😄😄 Moal kudu ambek aslina😊😊 Sugan kitu aya ucing daekeun nyandak, sok moal kudu di udag ku abimah😂 .. . . . "Salam beleum sampeu" . @raheut_hate_ @naon_sia_4 . . #raheuthate #urangsunda #basasunda #quotessunda #katasunda #tikotabogor #bogor #bogornyunda

  • 9
  • 0
  • 12 Minutes ago

Kebanyakan orang bilang katanya aku CINA . whatt !!! CINA dari mnanya?? Aku tuh 100% indonesia ✓ Gk da tionghoanya... .... Ini tato bukan permanen lohh ✓ #anakmuda #anaktasik #urangsunda #monasjakarta #likeforlikes #cowokganteng

  • 3
  • 0
  • 18 Minutes ago

Sebagai Orang sunda Uing Bangga Boga Wakil Nu bisa Mendunia maka uing Full ngadung deui kang @onisos Maju Deui Di DPD RI JAWA BARAT COLOK NO 24 LURD #sikabayan #urangsunda #bodor #bandung #karawang #depok #like4likes #likeforlikes #bogor #sukabumi #cianjur #depok #subang #kuningan #karawang #cimahi #soreang #bandungbarat #garut #ciamis #tasikmalaya #banjar #cirebon #kuningan #majalengka #purwakarta #subang Colok Kang ONI SUWARMAN DPD RI NO 24 COLENI POKONAMANH

  • 5
  • 2
  • 29 Minutes ago

#Repost @zeliyta ini iseng aja yaa hehehe☺️🙏🏻 . . PUPUH DURMA raehan (sekar, suara 1, suara 2) . *edisi kangen pasanggiri😫* . @sundamusikgram nyaeta komunitas musik sunda tong hilap anggo #sundamusikgram dina caption video musik sunda #sundamusikgram #popsundasinger #popsunda #coversunda #nyunda #nyundapisan #kawihsunda #tembangparahyangan #lagusunda #urangsunda

  • 18
  • 0
  • 42 Minutes ago

Bercerita tentang suasana selama bersekolah di bangku SMK mungkin tak bisa ku ceritakan semuanya, semuanya asyik dan menyenangkan dan pasti ada dukanya. Namun Akan ada cerita di masa nya Masa SMK Ini teh lagi UNBK guys tapi sebelum berangkat aku poto dulu guys hehe #smk #pejuangunbk #unbk #sakola #sekolah #indovidgram #viral #fff😊 #model #majalengka #ootd #ootdfashion #ootdinspiration #ootdgirl #merah #indonesia #dalegan #instagram #instagood #selebgram #asian #urangsunda #endrosement #read #modelling #endroseartis #youtubers #youtuberindonesia #lestilovers #sctvmencaribintang

  • 19
  • 4
  • 1 Hour ago

Lamun hayang ngarasaan hirup ngeunah, kdu ngarasaan heula hirup perih😇

  • 5
  • 1
  • 2 Hours ago
  • 5
  • 0
  • 2 Hours ago

Resep aslina nempo barudak aya kahayang , lanjutkeun barudak.. Kami rindu aya turnamen mengbal deui kawas harita jaman kejayaan tiap tujuh belasan... Sok di bebener ka alus,leuwih alusna mah aya nu ngadanaan yeuh nepi ka jadi, urang sedih aslina nempo lapang mengbal kawas tempat guyang munding. Ngomong2 ieu difotona ti luhur gunung jigana euy meni burem . . ====== S A D U L U R K O N D A N G ====== #sakondang #kuninganjawabarat #haurkuningkuningan #jabarjuara #uranglembur #urangsunda #pikeunsorangan #papatahpikeunsorangan @karangtarunagrahakuning @aceppurnama.official @m.ridhosuganda

  • 10
  • 0
  • 3 Hours ago

Tah kitu heueuh aya lapang kudu dibebener, stadion anu bakal jadi kabanggaan desa haurkuning stadion di Sawah Jarak.. Eta nu tukangeun kalah berjejer kitu nonton nu motong asa keur dianggap euy 😆😃😂 cik bantuan cabutan jukutna barudak . . ====== S A D U L U R K O N D A N G ====== #sakondang #kuninganjawabarat #haurkuningkuningan #jabarjuara #uranglembur #urangsunda #pikeunsorangan #papatahpikeunsorangan @karangtarunagrahakuning

  • 15
  • 2
  • 3 Hours ago

Mun nyebrang oge teu luak lieuk mah bisa cilaka, kitu deui dina kahirupan, ngan omat ulah nempo ukur saarah da urg teh hirup teu sorangan, tempo sakurilingna ngarah urang teu kasasar lampah,,, wilujeng wengi dulur,,,, #papatah #papatahsunda #papatahkolot #pepelingsunda #sunda #bandung #jawabarat #persibbandung #pepeling #pepelingsunda #sunda #bandung #garut #tasik #ciamis #sumedang #subang #purwakarta #kuningan #banjar #jawabarat #persibbandung #kolotbaheula #urangsunda #lainpuisi #katabijak #quotesindonesia #quotessunda #literasi #bandungjuara #jabarjuara #bobotoh #vikingpersibclub #likeforlikes

  • 1,300
  • 25
  • 3 Hours ago

Jadikeun hirup leuwih hirup ku ngahirupkeun kahirupan, ku ngamaknaan satiap léngkah kahirupan Quotes ieu meunang nyandak ti kasauran Alm.Buya Hamka Mugia Ditempatkeun di taman Syurga-Na. Wilujeng sonten jeung aktivitas lur... #sundabijak #sundainside #aingsunda #urangsunda #lainpuisi #katabijaksunda

  • 66
  • 3
  • 3 Hours ago

"KABOGOH" Full video cek YouTube "Hilman Hidayat" 🎬 youtube.com/c/hilmanhidayat Jangan lupa SUBSCRIBE ya🙏 Karena SUBSCRIBE itu gratiss😊 #vidgram #vidgramsunda #urangsunda Cast : @hilman4rt @ali_nuryaman

  • 2
  • 0
  • 4 Hours ago

"NENG" Full video cek YouTube "Hilman Hidayat" 🎬 youtube.com/c/hilmanhidayat Jangan lupa SUBSCRIBE ya🙏 Karena SUBSCRIBE itu gratiss😊 #vidgram #vidgramsunda #urangsunda @ali_nuryaman

  • 2
  • 0
  • 4 Hours ago

@kabisa.urang .. Wonderful Indonesia 🇮🇩 Salah satu video dokumentar dari Nic dan Jakson yang begitu luar biasa indah. Menurut Nic butuh waktu 10 hari untuk mengexplor tempat-tempat indah di kawasan Jawa Timur ini. - @liburankekinian Credit @nics_mindset 📍Lokasi: Air Terjun Tumpak Sewu - Gunung Bromo - Goa Tetes - Kawah Ijen - Air Terjun Madakaripura - Air Terjun Kapas Biru, dll., Jawa Timur, Indonesia 🇮🇩 ᮞᮞ᮪ᮒᮢᮓ ᮑᮈᮒ ᮊᮛᮡ ᮊᮞᮥᮞᮞ᮪ᮒᮢᮃᮔ᮪ ᮓᮤᮔ ᮘᮠᮞ ᮞᮥᮔ᮪ᮓ ᮃᮒᮝ ᮒᮤ ᮓᮈᮛᮂ ᮊᮘᮥᮓᮚᮃᮔ᮪ ᮞᮥᮊᮥ ᮘᮀᮞ ᮞᮥᮔ᮪ᮓ ᮃᮔᮥ ᮙᮨᮛᮨ ᮕᮍᮛᮥᮂ ᮌᮨᮓᮨ ᮕᮤᮞᮔ᮪ ᮓᮤᮔ ᮊᮞᮨᮔᮤᮃᮔ᮪🎬 10k follow atuh Dak🤗 Naon Bae Kasenian Kata Bijak Sastra Sunda berupa vidgram, anu anu hoyong di Repost Tag Bae @kabisa.urang ☺️ hatur nuhun dulur ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➡️comment, repost, Jeung share,,, TAG babaturan atawa sasaha maneh 🤗👌,, . Follow @kabisa.urang Tong hilap follow partner,, 👉 @icopmedia 👉 @kabisa.urang 👉 @sifaagustin . 👉 @animal_reptil 👉 @lezatid _______________________________________ #sunda #lainpuisi #puisi #puisisunda #papatahsunda #katakatabijak #urangsunda #dagelanjabar #sajak #sajaksunda #carita #caritasunda #sanespidato #tasikmalaya #bandung #ciamis #bogor #cianjur #banten #kabayan #nyiiteung #katabijaksunda #sastrasunda #persib #kabisaurang

  • 176
  • 2
  • 4 Hours ago

" PRANK BRANTEM " Cek full di youtube link di bio Ngakak @ata_sfr sampe panik wkwkw pertama romantis ujung ujungnya tragis... Kasian sih tapi karna sebelumnya gua udah di jailin jadi gua jailin balik wkwkw..... . . . SHARE LIKE KOMEN JANGAN LUPA SUBSCRIBE _________________________ _____________________ #MAJALENGKA #YUDHAFATHUR EDANKEUN ______________________________________________ #prankindonesia #bucin #prankbaper #vidgram #prankngakak #budidalton #obrolanmajalengka #majalengkakeren #vidgramlucu #majalengkasosmed #inimahmajalengka #aslimajalengka #urangsunda #vidgram #prank #katanyavidgram #youtuberindonesia #sunda #awreceh #lambeturah #persibday #besokseninco #infomjlk #infomajalengka #indovidgram #ngakaksehat #prankterparah #pranklucu

  • 122
  • 6
  • 4 Hours ago

SAKOLA PERLU, SAWAH GÉ PERLU Cenah mun rék nungtut élmu teu kudu maké duit, nu penting mah niat jeung kadaék. Sigana aya benerna ogé sabab nu ngarana nungtut élmu mah loba. Aya élmu ngaji, élmu silat, élmu dagang jeung sajabana. Ngan mun ku urang disempitkeun harti nungtut élmu téh jadi sakola, nya angger butuh duit. Saeutikna jang biaya asup jeung ongkos sapopoé. Teu saeutik kolot nu ngajual kebon jeung ngagadékeun sawah sangkan budakna bisa sakola. Sabab ngarasa yén 'pendidikan' téh penting keur bekel hirup. Jaman kiwari kira-kira aya sakola nu teu make biaya? Cag. #sunda #maungpajajaran #maung #ngamumule #nyunda #maungbandung #saveourculture #senisunda #budayasunda #adatsunda #basasunda #paribasasunda #explorebandungbarat #bandungjuara #urangsunda #pangsisunda #bajupangsi #produsenpangsi #iketsunda #iketpraktis #harimau #totopong #prabusiliwangi #tatarucingan #banyolsunda #bodorsunda #gerentes #bobodoransunda

  • 209
  • 4
  • 5 Hours ago

Yeee, bisa juga custom totebag satuan dengan desain sendiri . Bahan canvas putih Gambar sablon Ukuran 40x35 cm . . . #totebag #totebagbandung #jualtotebag #totebagcustombandung #totebagcustom #jualtotebagcustom #jualtotebagjakarta #jualtotebagbandung #jualtotebagjogja #totebagjogja #totebagsunda #sampurasun #sunda #urangsunda

  • 6
  • 2
  • 5 Hours ago

saha nu sok embung dituturkeun ku adi mun rek ulin ? . . @officialpermanatingal_ follow sareng subscribenya guyss . . #officialpermanatingal #permanatingal #familypermanatingal #tenar #teuingnaonanudirasa #urangsunda

  • 8
  • 0
  • 5 Hours ago

Wilujeung siang pamirsah...siang ini untuk wilayah tangerang dan sekitarnya sedang dilanda hawa panas éréng - éréngan, Ampun asa teu kuat, kumaha mun tos sasih saom nya??😥🍧🍨😁 Hayu hiburan heula susuganan rada tiis kana hate..mangga aya geol éplok cowét ti murangkalih💃💃 . Mangga @comic_sunda 😃 . . . #sundabagja #banyolsunda #banyolansunda #jaipongan #urangsunda #basasunda #bebejasunda #barayasunda #Tembangsunda #popsunda #comicsunda

  • 72
  • 1
  • 5 Hours ago

Alhmdulilah dukungan diberbagai kalangan termasuk para pemain/mantan PERSIB Bandung,mendukung bpk H Imam I Tunggara bakal.calon anggota DPDRi jawabarat Nomor 57...ayo jng lupa 17 april 2019 ke TPS pilih no 57 untuk DPDrijawabarat.... . . . . . . . #bobotohpersib #aingpersib #urangsunda #bobotohjawabarat #bogor #sukabumi #cianjur #padalarang #cipatat #kabbandung #bandungbarat #bandungutara #cimahi #bandung #majalaya #bandungselatan #calegdpdjabar2019 #calondpdridapiljawabarat #barayajawabarat #sundamangprang #banyolsunda

  • 645
  • 8
  • 5 Hours ago

Ucing Sumput. Kaulinan barudak jaman baheula. Tag babaturan anu pernah ngalaman jiga kieu. ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Hatur nuhun Follow & Like na. 😍 ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Nitip gambar/video. Tag #nyundaeveryday/DM ka @tatarucingansunda. Supados di repost. ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Nganjang ogé ka akun youtube tatarucingan sunda(URL aya di Profil IG) ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ #sundaeveryday #sunda #ngamumulebudayasunda #rebonyunda #jawabarat #sundanese #urangsunda #tatarucingan #bobodoran #budayasunda #paribasasunda #peupeujeuh #peupeujeuhkolot #peupeujeuhsepuh #sundawani #quotesindonesia #quotes #quotessunda #quotesoftheday #jawabarat #jawabaratpunya

  • 222
  • 4
  • 6 Hours ago

Yuu buat kalian yang bajunya mau samaan kaya aku yuuu, bahannya baguss banget , adem tidak panass saat dipakee dan tentunyaa bagus bnget. buat kalian yang diluar kotaa bisa dipaketin yuuu diorder harga murah tapi gamurahan yaa 🤗 yang mau tanya tanyaa bisa Dm lewat @yantinurhayati11👌 👕 By @iam_urang_sunda 📸 by @orang.sunda.photografher #endorsement #openendorse #bandunghits #urangsunda #lfl #l4l

  • 259
  • 8
  • 7 Hours ago

Mun Hirup Maneh Hayang Ngeunah Mah Masakoan😅 #tutoriallightroom #lightroomcc #katasunda #urangsunda

  • 23
  • 2
  • 10 Hours ago

Ku sabab dibere hate, ngadadak loba pamentana . Cikan tag aya kawani mah jalma nu loba pamenta. 😂 . Wilujeng wayah kiwari . follow/tag/share ⠀ da moal dadas kuota⠀ ⬇️⬇️⬇️⠀ @walagri1 @walagri1_merch ⠀ . #walagri1 #caritarasa #katasunda #katakatasunda #instasunda #papatahkolot #papatahsunda #pepelingsunda #pepeling #urangsunda #baraya #quotesunda #lembang #bandung #jawabarat

  • 431
  • 7
  • 10 Hours ago
  • 16
  • 0
  • 10 Hours ago
  • 13
  • 0
  • 10 Hours ago

NDUNG KURING GEDE BOHONG. Baheula keur leutik. Dina waktu dahar, lamun dahareun kurang, "gera emam kasep, ema mah can lapar". Lamun tuang jeun lauk, laukna dibikeun ka kuring, "Ema mah tos tara nuang lauk" Na waktu kuring gering tengah peuting anjeuna nyarin, ngajaga tur mepende kuring. "Gera bobo kasep, ema mah can tunduh..." Diwaku kuring geus boga gawe hayang mere kanu jadi kolot, anjeuna nyarios "Tabungkeun duit teh jang kaperluan hidep, Ema mah gaduh keneh artos" Dina waktu anjeuna teu damang, kuring nyeungceurikan nu jadi kolot, anjeuna malah gumujeng,, "Tong ceurik kasep, Ema mah teu kunanaon..." Ema... ka ikhlasan pengorbanan salira kange kabagjaan abdi sakitu poharana, moal tiasa di tukeur ku dunya katut eusina,, Salira teras nganggap abdi budak alit anu teras dipikamelang ku salira, namung salira alim di pikamelang ku abdi, Ma... hapunten diri nu teu acan tiasa masihan bagja, nu tacan tiasa babakti ka salira.😥😢😭 Sumber:Ted'zsykes #papatahkolot #katasunda #urangsunda

  • 42
  • 0
  • 10 Hours ago

Ajig ah kasal ngaggu Weh 😀😀😀😀 Garila aslina brudak jaman kiwari mah 😂 #bodor #bobodoran #bodorsunda #urangsunda #urangbandung #urangsundaasli #lier #gelo #tiktok 😁😁😁

  • 22
  • 9
  • 10 Hours ago
  • 15
  • 1
  • 10 Hours ago
  • 17
  • 0
  • 10 Hours ago

Ayak - ayak béas, nu badag moncor nu lembur nyangsang. Hartina : Nuduhkeun kaayaan nu teu sawajarna upamana baé anu dihukum téh anu teu pira kasalahanana, ari nu kasalahanana gedé teu dihukum. . . #paribasasunda #paribasa #sunda #urangsunda #basasunda #aksarasunda #aksara #budayasunda #jawabarat #indonesia

  • 821
  • 7
  • 10 Hours ago

#Repost @kania_permatasari DASAR JODO (ska reggae version) !!!! Sudah tayang di channel youtube "kania official" staytune !!!! . Music @taufik_mochammad Video @deriderigunawan Prod @imajiner_studio Loc @driamriverside Lagu asli dari @mamahbungsubandung Dan @rikarfka . @sundamusikgram nyaeta komunitas musik sunda tong hilap anggo #sundamusikgram dina caption video musik sunda #sundamusikgram #popsundasinger #popsunda #coversunda #nyunda #nyundapisan #kawihsunda #tembangparahyangan #lagusunda #urangsunda

  • 128
  • 0
  • 10 Hours ago

Maksud na naon ajig kasal Monet 😀😀😀 #viralkan #kmupdates #urangsunda #banyolsunda #hiburan

  • 18
  • 0
  • 10 Hours ago

إِنَّ الدُّنْيَا حُلْوَةٌ خَضِرَةٌ Sesungguhnya dunia itu manis dan hijau (menyenangkan dan menggiurkan) Tapi hanya sementara 😌 #instajokam #jomblofisabilillah #mthits #jokamhits #hijabers #jokamrepost #jokamhits📷 #sumedanghits #urangsunda #hijaberscantik #tetehgeulis #jokamexplore #sumedangpunya #instagram #mbahmanhits354 #tentaracantiknyaallah #instajokam354 #jokamrepost

  • 129
  • 0
  • 11 Hours ago

Cilaka jeulema anu lale,y tina sholatna.. Komo nu taramah... .. .. .. video kumplitna di youtube link di bio ny lurrr.. Tong hilap subcribe nya lurr. alm.kang ibing).. .. .. #hrs_hidayat _________ _________ Follow Jangan Lupa : @hrs_hidayat __________ #indonesiaculture #kangibing #wayang #ceramahsunda #seni #senisunda #sunda #urangsunda #ceramah #asepsunandarsunarya #giriharja #giriharja3 #wayanggolek #jawa #indonesia #pesonaindonesia #persib #ridwankamil #dedimulyadi #bandung #banten #jawabaratpunyacerita #infojabar #cepot #garut #semar #instavideo #bandunghits

  • 187
  • 2
  • 11 Hours ago

_ngabuntut bangkong_ " loba udagan atawa pagawéan nu cul col tara tuntas sahiji2, diri kabawa ku hawa nafsu nu ujung na bakal acak2kan hiji ogé taya nu réngsé... . .hayu folow @jaya_bangsawinata manjangkeun tali paduduluran.. insyaAllah moal nyaatkeun quota da . . #papatahsunda #paribasasunda #papatahkolot #urangsunda #sunda #lainpapatahsunda #lainsaursepuh #lainpuisi #paribasa #quotessunda #barayasunda

  • 47
  • 0
  • 11 Hours ago

Berapa banyak ❤️❤️ untuk ini 😍 Ambil cuti, liburan, repeat !! . Image ini content repost, >> hargai dengan beri ❤️ >> tag teman kalian yang suka traveling 👥 >> follow @pin_cuti biar update ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Jangan ketinggalan info tempat menarik . Follow @pin_cuti Follow @pin_cuti Follow @pin_cuti . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #ulin #urangsunda #mantai🌴 #exploregarut #geoparkciletuh #kawahputihbandung #keindahanalamindonesia #sorehari #nyore #nyunda #kampunghalaman #hello_jabar #urangsundaasli #paribasasunda #jatinangorhits #kuninganjawabarat #cianjurselatan #majalengkahits #ciparay #jelajahciwidey #jabarpisan #jabargram #todaybogor #wisatabandungbarat #id_pejalan #jawabaratbeautiful #garutturunankidul #bogorinside #indoflashlightjabar #pin_cuti

  • 22
  • 0
  • 12 Hours ago

Buka tutup lésot égsélna. Eta mah lagu. Tah anu di luhur naon tah jawabanana? Terjemah Indonesia: Ke bawah dibuka, ke atas ditutup? ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Hatur nuhun Follow & Like na. 😍 ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Nitip gambar/video. Hastag #nyundaeveryday/DM ka @tatarucingansunda. Supados di repost. ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Nganjang ogé ka akun youtube tatarucingan sunda(URL aya di Profil IG) ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ #sundaeveryday #sunda #ngamumulebudayasunda #rebonyunda #jawabarat #sundanese #urangsunda #tatarucingan #bobodoran #budayasunda #paribasasunda #peupeujeuh #peupeujeuhkolot #peupeujeuhsepuh #sundawani #quotesindonesia #quotes #quotessunda #quotesoftheday #jawabarat #jawabaratpunya

  • 429
  • 8
  • 12 Hours ago

"PASAR" . . Pasar adalah tempat berbelanja sayuran,disana ada beraneka ragam sayur-sayuran,buah-buahan,lauk laukan, tapi tidak ada dengan cabe-cabean kayak om @marseljabrig :(( ° ° ° Loc.pasar surade sukabumi jampang kulon jawabarata 📍 . . . #pasarmodern #tempodoeloe #cinematic #ujunggenteng #geoparkciletuh #urangsunda #urangjampang #teluhjampang #jampangundercover #creatoresia #visualinspirasi

  • 122
  • 21
  • 12 Hours ago

Tak usah mengharapkan sesuatu yg tak pasti, apalagi iri pada orang lain,tapi nikmati dan syukuri apa yg kau miliki karena itu kunci dari menjalani kehidupan ini... #goodmorning #motivasi #capruk #urangsunda #motivation #myself #baby #babyboy #picoftheday #cutebaby #spirit #morning #semangatpagi #boy #son #child #game #toy #dream #photography #blackandwhite #retro #soreang #bandung #indonesia

  • 21
  • 2
  • 12 Hours ago