#Wellous

3,874 Posts

Top Posts

Got my little #HEDY 💚 Thank you #Wellous #TemanKesihatanAnda✨

  • 1,588
  • 5
  • 1 Day ago

一罐 MC 草莓口味胶原蛋白糖片🍓, 让你白里透红, 去掉斑斑, 防止老化! . 再也不需要扑上厚厚的粉底, 不需要涂美白霜, 更不需要打美白点滴! 主要成分: 草莓, 橙子, 麦片, 葡萄, 深海鱼胶原蛋白 . 一罐60片, 早晚各一片, 咀嚼溶化就行了, 14天就见效果 详情询问: ⤵️ Wechat: AnaArianna01 FB page: queen0614 H/P : 017-7733066 #Wellous #Mcoll #McollJapan #SVO #Japan #Collagen #mcollcollagen #Whitening #uniqueCollagen #chewablecollagen #beautyin16mm #nofishytaste #convenientcollagen #reverseyourskinage #frozenYourAge #冻龄糖 #美丽奇迹 #肌肤新生力 #冻龄美肌 #含出来的美丽奇迹 #素颜真女神 #懒人糖 #逆转时光 #素颜 #mcol胶原蛋白 #胶原蛋白

  • 2,257
  • 9
  • 7 Months ago
  • 314
  • 4
  • 4 Months ago

一罐MC草莓口味胶原蛋白糖片, 让你白里透红, 去掉斑斑, 防止老化! 再也不需要扑上厚厚的粉底, 不需要涂美白霜, 更不需要打美白点滴! 主要成分: 草莓, 橙子, 麦片, 葡萄, 深海鱼胶原蛋白 一罐60片, 早晚各一片, 咀嚼溶化就行了, 14天就见效果. 详情询问: Wechat: AnaArianna01 FB page: queen0614 Insta Tag: #Wellous #Mcoll #McollJapan #SVO #Japan #Collagen #mcollcollagen #Whitening #uniqueCollagen #chewablecollagen #beautyin16mm #nofishytaste #convenientcollagen #reverseyourskinage #frozenYourAge #冻龄糖 #美丽奇迹 #肌肤新生力 #冻龄美肌 #含出来的美丽奇迹 #素颜真女神 #懒人糖 #逆转时光 #素颜 #mcoll胶原蛋白 #胶原蛋白

  • 921
  • 7
  • 7 Months ago

我的素颜秘密 最近尝试了一个新产品,来自🇯🇵日本的Mcoll collagen 糖。 嚼碎小小一片的草莓口味胶原蛋白糖片,就让你白里透红,去掉斑斑,防止老化哦,真的很方便! 让我不需要化妆都可以美美出门。 一罐60片, 早晚各一片,14天见效!想要方便又有效的保养产品,我推荐你们这个! Contact : 017-4604291 Wechat id : xinyucheng0429 Instagram: @xinyu_92

  • 515
  • 7
  • 7 Months ago

谢谢 @parisharvey 介绍M-Coll给我哦~🙏🏻服食M-Coll美颜糖后淡化了我的黑眼圈。肌肤也渐渐饱满有弹性,皮肤也更紧致了呢!让我最开心的是M-Coll 也帮我解决皮肤干燥的问题啦!👏🏻 有兴趣想要试的朋友请联络 ☎️012-5545506 以获取更多详情和优惠!👍🏻 WeChat📲 : PARISYEE1437 #Wellous #Mcoll #SVO #Collagen #Whitening #reverseyourskinage #moisturizing #antiaging #beauty #flawless #冻龄糖 #美丽奇迹 #肌肤新生力 #素颜 #mcoll胶原蛋白 #招商 #维c #养颜 #美容 #美白 #补水 #保养 #美肌 #抗老

  • 2,811
  • 39
  • 6 Months ago

PROMO 11 . 11 DAH BERMULA ! WOW😍 . . SETIAP PEMBELIAN 1 MCOLL AKAN DAPAT MINI MCOLL DENGAN HARGA ISTIMEWA🎉🎊 . . JANGAN LEPASKAN PELUANG! YANG MANA INGINKAN KULIT CERAH LICIN DAN BEBAS JERAWAT??😍 Jangan tunggu lama2 tahun baru pon nak dekat ni😉 . . BOLEH CONTACT SAYA SEKARANG!😀 Saya syira pengedar tunggal Mcoll Kolagen wasap.my/60172543023/nakorderMcoll . #mcoll #kolagen #wellous #sitinurhaliza #bellaastillah

  • 12
  • 0
  • 1 Week ago

谢谢 @parisharvey 介绍M-Coll给我哦~🙏🏻服食M-Coll美颜糖后淡化了我的黑眼圈。肌肤也渐渐饱满有弹性,皮肤也更紧致了呢!让我最开心的是M-Coll 也帮我解决皮肤干燥的问题啦!👏🏻 有兴趣想要试的朋友请联络 ☎️012-5545506 以获取更多详情和优惠!👍🏻 WeChat📲 : PARISYEE1437 #Wellous #Mcoll #SVO #Collagen #Whitening #reverseyourskinage #moisturizing #antiaging #beauty #flawless #冻龄糖 #美丽奇迹 #肌肤新生力 #素颜 #mcoll胶原蛋白 #招商 #维c #养颜 #美容 #美白 #补水 #保养 #美肌 #抗老

  • 2,505
  • 28
  • 6 Months ago

Hi semua jom rebut peluang PROMO 11.11 dapatkan Mcoll kolagen Candy 🔥😍 . Kita semua pastinya mempunyai peluang untuk berubah! Jom serlahkan kejelitaan anda hanya dengan Mcoll Kolagen Candy❤️ pss pss kemam kemam dan gojes😍 . Apa kelebihan Mcoll? Haa mcoll boleh mengatasi masalah jerawat, jeragat, kulit kusam , mencerahkan kulit dan melindungi kulit dari sinaran UV wow bestkan! 😍 . Cepat apa tunggu lagi whatsapp syira skrg 0172543023 . #wellous #kolagen #sitinurhaliza #cerah #mcoll

  • 18
  • 0
  • 4 Days ago

Recent Posts

A throwback video to witness the glorious moment 👏 when Wellous is being awarded the BrandLaureate Prominent Business BestBrands Awards 2018 for 🏵Best Brands in Healthcare – Supplements 🏵. Thanks to all Wellous fans once again, your supports and trusts mean a lot to us as we achieve this success. Well done 👍, Wellous, 3rd strike in 2018 😉! #Wellous #BrandLaureate #MCOLL #SPI2RO #ISOduce #BIOGRAPESeed #inspirationalquotes #healthylifestyle #naturalbeauty #newtrend

  • 2
  • 0
  • 31 Minutes ago

Jom follow hasrey, nanti hasrey akan share tips penjagaan kulit hasrey kat korang semua 😉

  • 12
  • 2
  • 1 Hour ago

Nak kulit glowing macam ni ? Follow dulu sampai 1K follower baru nanti hasrey akan share produk yang hasrey guna dan tips nak kulit macam ni.. jom follow cepat 🙌🏻

  • 8
  • 4
  • 1 Hour ago

Hayp girls ! @boostherbal Jangan sampe kamu jadi kaya oma tu ya ahahahha yuk cari solusinya ! Mcoll Collagen Candy from Japan 🎌 isi 60 butir HATI-HATI PRODUK PALSU! PERHATIKAN HARGA SEBELUM MEMBELI APAKAH KHASIATNYA ? Suplemen yg mengandung Glutathione (Master of Antioxidant) dan Hyaluronic Acid Premium, menjadikan : ✔ Pori-Pori mengecil ✔ Mengembalikan dan menjaga kelembaban kulit ✔ Meningkatkan vitalitas dan mengencangkan kulit ✔ Mencegah penuaan dini ✔ Melindungi kulit dari sinar UV ✔ Melindungi kulit dari radikal bebas ✔ No flek dan No jerawat ✔ Meremajakan kulit dan membuat kulit lbh putih cerah glowing CARA PEMAKAIAN 1. Konsumsi 1 tablet Mcoll sebelum tidur dan 1 tablet sebelum sarapan pagi 2. Konsumsi boleh masing" 2 tablet jika ingin hasil lebih cepat 3. Kurangi konsumsi kopi, rokok, dan minuman beralkohol selama masa konsumsi EFEKTIVITAS Hasil akan terlihat setelah pemakaian rutin selama 2-3 minggu. Aman dikonsumsi bersama vitamin lain/ bagi bumil dan busui - MORE INFORMATION OR CONSULTATIONS WA : 0821.2520.9253 #mcollindonesia #mcoll #collagencandy #collagen #wellous #mcolljakarta #mcollcandy #pemutihkulit #antiaging #pelangsing #diettips #lucintaluna #gossip #lambeturah #maknyinyir #bajumurah #skincare #tashermes #penghilangjerawat

  • 12
  • 0
  • 2 Hours ago

亲爱的Wellous粉丝们 🙌,一年一度的双十一巅峰钜惠✨,难得一见的促销👑!别再错过了,立刻限时加购🤜!让你不再孤孤单单,只能成双成对带回家👫! #Wellous #双11促销 #绝不错过

  • 0
  • 0
  • 1 Day ago

💐M-COLL COLLAGEN CANDY (NO BOX)💐 . HI UOLLSS, JANGAN LUPE MAKAN 1BIJI MCOLL NI TAW UNTUK DAPATKAN KULIT YANG SIHAT DAN CANTIK LUARAN DAN DALAMAN 😄😊 KATAKAN TIDAK KEPADA KULIT KUSAM, KULIT BERJERAWAT, TONA KULIT TIDAK SEKATA dan BERJERAGAT !!! . Teknologi terkini Jepun (Kecantikan daripada Candy) Setiap orang memerlukan Deep-Sea Collagen. 🌹 Mencerahkan kulit 🌹 Memberikan perlindungan UV 🌹 Mengecilkan liang pori pada wajah 🌹 Mencegah penuaan kulit 🌹 Anti-pengoksidaan mampu mempercepatkan proses penyembuhan luka serta melindungi kulit 🌹 Menjadikan kulit anda putih 🌹 Menghilangkan kedutan pada wajah, lingkaran gelap mencairkan bintik-bintik hitam 🌹 Import daripada Jepun . Ini adalah kolagen semulajadi dari Jepun. Molekul yang sangat halus serta mudah diserap ✔️Dibuat dari bahan semulajadi ✔️Tiada kesan sampingan ✔️Mudah dibawa ✔️Mudah diambil . Mcoll Collagen Candy boleh menghilangkan bintik hitam, dark circle, menyelesaikan masalah tona kulit. Memiliki 1200 molekul sangat mudah diserap! Wooww😲 . Bahan-bahan: 🍓 Strawberry - Kaya dengan Vitamin C, menjadikan kulit sensitif dan fleksibel 🍊 Orange - Kaya Vitamin C mempunyai peranan kecantikan 🍞 Bijirin - Membantu mengekalkan kelembapan terkunci 🍇 Anggur - Berkesan melambatkan penuaan kulit, warna putih dan cahaya 🐋 Protein Gelatin Laut Dalam - Suplemen Kolagen, menyimpan atau mengembalikan keanjalan kulit . 🌟🌟Kesan seawal 2 minggu🌟🌟 Gunakan Collagen Candy untuk manfaat kepada kulit anda🤗 Kulit yang halus dengan pelembab tahan lama dan fleksibel serta memberikan impak glowing pada kulit muka Cara Pengambilan : ✔️Dua biji sehari ✔️Kesan seawal 7hari (Bergantung pada hormon individu) . 👉HARGA : RM120 👉FREE POS SM / ADD RM6 SS 👉100% ORIGINAL 👉WHATSAPP📲 0197330691 #mcoll #mcollcollagen #mcollcollagencandy #mcollcollagenbeautycandy #mcollmalaysia #collagenhalal #Wellous #Mcoll #McollJapan #SVO #shhazbeauty #shhazbeautyboosterwhitening #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningoriginal #boosterwhiteningshhazbeauty #shhazbeautybooster #shhazwhiteningbooster #beautecandy #beautecandymurah #beautysecretshalicious #shaliciousbeautysecret #snowwhitesecret

  • 6
  • 0
  • 1 Day ago

我们来讲个笑话 😂 你不许哭... 肥胖是怎样形成的? 运动~太累了! 减​肥~太贵了! 坚持~太懒了! 科学饮食~太麻烦了 ! 讲专业~又洗脑了! 有活动~又要骗钱了! 哈哈哈……🐛 🐛 🐛 然后毛毛虫就这样炼成了! 认同的请举手吧!🙌 🙌 ㊗️大家周一愉快😉 #fevermore #wellous #mcoll #collagen #isoduce #spiro #减肥 #笑话

  • 1
  • 0
  • 2 Days ago

Haloo kakak cantik, ada produk terbaru 100% import & made in Japan Technology niih . . 1 botol isi 60 harga 605K M-COLL, adalah suplemen bagi kulit yang terbuat dari bahan alami ada : - strawberry dan jeruk, yang berfungsi untuk meremajakan kulit dan membantu mengurangi stress dikulit. - oat, untuk menjaga kelembapan kulit - anggur, yang berfungsi sebagai anti aging dan mengurangi kerutan - Collagen from deep sea fish, untuk nutrisi muka, kakak cantik :D manfaat bisa langsung lihat di foto langsung atau : - proteksi kulit - proteksi sinar UV - anti aging - melembabkan kulit - kulit semakin kencang - mengurangi kerutan di kulit - mengurangi gelap dan kantong mata di wajah - meremajakan kulit - antioxidants tubuh dan kulit Keunikan : Bentuk seperti permen stroberi, cukup dihisap/dikunyah kapan pun kita perlu, so yummy, healthy, and worthy Saran penggunaan : 2 tablet perhari pada saat perut kosong. Untuk hasil terbaik makan 2 tablet pagi dan 2 tablet malam. . ORDER 👉 KLIK LINK BIO / KLIK TEXT WA : 082135585544 . #FEigreview #wellous #mcoll #skincare #collagen #skinwhitening #antiaging #uvprotection #antioxidants #skinprotection #Wellous #Mcoll #McollJapan #jakarta #bandung #batam #jalanjalan #fashion #fashionhijab #fashionkorea #belanjaonline

  • 13
  • 1
  • 2 Days ago

*** "Anti Penuaan" *** . Tahukah sista" bahwa buah strawberry memiliki khasiat awet muda lho.. Buah ini memiliki konsentrat 7 zat anti oksidan yang lebih tinggi dibandingkan dengan buah atau sayuran lainnya. Sehingga strawberry merupakan buah yang efektif untuk mencegah proses oksidasi pada tubuh karena radikal bebas. Kandungan vit B1, B2, C dan provit. A pada strawberry dapat menghaluskan kulit dan membuat warna kulit lebih cerah, bersih dan glowing serta dapat mencegah terjadinya pengeriputan pada kulit.. Strawberry ini merupakan salah satu ekstrat paling kuat yang terkandung dalam MCOLL Collagen Candy. MColl Collagen ini dibuat dari 100% bahan alami yaitu buah-buahan yang mengandung vitamin dan zat yang baik, seperti : Strawberry 🍓, Orange 🍊, Grape 🍇, Gandum, dan protein kolagen ikan laut dalam 🐟 #mcoll #collagen #whitening #skincare #supplements #beauty #starwberrys #skinbeauty #mcollcollagen #mcolljapan #collagencandy #wellous #mcollmalaysia #mcollindonesia #mcolljakarta #collagenwanita #jerawat #kulitcantik #kulitputih #wanitacantik #cantikskincareori #jualkolagen #jualkolagenori #kolagenputih #vitaminkulit #vitaminkolagen #collagensurabaya #collagenbatam #collagenmanado

  • 14
  • 2
  • 2 Days ago

Haloo kakak cantik, ada produk terbaru 100% import & made in Japan Technology niih . . 1 botol isi 60 harga 605K M-COLL, adalah suplemen bagi kulit yang terbuat dari bahan alami ada : - strawberry dan jeruk, yang berfungsi untuk meremajakan kulit dan membantu mengurangi stress dikulit. - oat, untuk menjaga kelembapan kulit - anggur, yang berfungsi sebagai anti aging dan mengurangi kerutan - Collagen from deep sea fish, untuk nutrisi muka, kakak cantik :D manfaat bisa langsung lihat di foto langsung atau : - proteksi kulit - proteksi sinar UV - anti aging - melembabkan kulit - kulit semakin kencang - mengurangi kerutan di kulit - mengurangi gelap dan kantong mata di wajah - meremajakan kulit - antioxidants tubuh dan kulit Keunikan : Bentuk seperti permen stroberi, cukup dihisap/dikunyah kapan pun kita perlu, so yummy, healthy, and worthy Saran penggunaan : 2 tablet perhari pada saat perut kosong. Untuk hasil terbaik makan 2 tablet pagi dan 2 tablet malam. . ORDER 👉 KLIK LINK BIO / KLIK TEXT WA : 082135585544 . #FEigreview #wellous #mcoll #skincare #collagen #skinwhitening #antiaging #uvprotection #antioxidants #skinprotection #Wellous #Mcoll #McollJapan #jakarta #bandung #batam #jalanjalan #fashion #fashionhijab #fashionkorea #belanjaonline

  • 6
  • 0
  • 2 Days ago

Tanda-Tanda Anda Perlu Detoks : * Berat Badan berlebihan * Sembelit * Sakit Kepala * Jerawat * Letih & badan lesu tidak bertenaga * Perut buncit * Nafas bau . Marilah Detoks dengan SPI2RO : * Cuci usus kotor * Detoks keluarkan toksin dalam badan * Menyehatkan badan * Mengempiskan perut buncit * Buang segala lemak berlebihan dalam badan * Mengurangi sembelit dan melancarkan BAB Cukup makan 1-2butir tiap malam sebelum bobo!!! . #spiro #spirodetox #spirodetoks #wellous #wellousmalaysia #firming #obatpelangsing #obatherbal #diet #dietcepat #detoks #kurusdenganselamat #kurussehat #spi2ro #detoksbadan #slimming #dietsehatherbalife #dietsehatalami #dietsehat #dietcepatkurus #supplementlangsing #supplements #supplementalami #supplementhalal

  • 9
  • 0
  • 3 Days ago

双十一 大家都好忙🤪 忙着下单,而我忙着收单😁😁 这优惠活动还有再持续噢✌🏻 最后4天的机会 不要错过啦 询问号码 014-629 8686 微信账号 M0146298686 #mcoll #spiro #isoduce #beauty #promotion #双十一 #wellous #sales

  • 8
  • 5
  • 3 Days ago

双十一 大家都好忙🤪 忙着下单,而我忙着收单😁😁 这优惠活动还有再持续噢✌🏻 最后4天的机会 不要错过啦 询问号码 014-629 8686 微信账号 M0146298686 #mcoll #spiro #isoduce #beauty #promotion #双十一 #wellous #sales

  • 2
  • 0
  • 3 Days ago

双十一 大家都好忙🤪 忙着下单,而我忙着收单😁😁 这优惠活动还有再持续噢✌🏻 最后4天的机会 不要错过啦 询问号码 014-629 8686 微信账号 M0146298686 #mcoll #spiro #isoduce #beauty #promotion #双十一 #wellous #sales

  • 2
  • 0
  • 3 Days ago

购买三罐就能以RM1购买我们的产品? RM1 ‼️RM1‼️ #WELLOUS #promotion #isoduce #isoduce卵巢保养精华女性的专属护理 #mcoll #M-COLL #collagen #spiro #biogrape

  • 2
  • 0
  • 3 Days ago

顾客早上才和我下单,晚上又急着和我下单,谢谢支持! #mcoll #WELLOUS #wellousmalaysia #collagen #spiro #isoduce #biogrape

  • 1
  • 0
  • 3 Days ago

Spi2ro 帮助清肠排宿便更快捷。晚上睡前2粒,第二天就可以排毒排宿便。而且还帮助修复和美容。因为成分包含螺旋藻,菠菜和绿藻三大高营养,是唤醒肠道的排毒圣品哦!! #wellous #spiro #detox #排毒藻 💌wechat:yuki8138

  • 1
  • 0
  • 4 Days ago

亲爱的Wellous粉丝们 🙌,一年一度的双十一巅峰钜惠✨,难得一见的促销👑!别再错过了,立刻限时加购🤜!让你不再孤孤单单,只能成双成对带回家👫! #Wellous #双11促销 #绝不错过

  • 8
  • 0
  • 4 Days ago

亲爱的Wellous粉丝们 🙌,一年一度的双十一巅峰钜惠✨,难得一见的促销👑!别再错过了,立刻限时加购🤜!让你不再孤孤单单,只能成双成对带回家👫! #Wellous #双11促销 #绝不错过 琳琳😍😍😍😍 012-9966077 微信:ezy0129966077

  • 0
  • 0
  • 4 Days ago

亲爱的Wellous粉丝们 🙌,一年一度的双十一巅峰钜惠✨,难得一见的促销👑!别再错过了,立刻限时加购🤜!让你不再孤孤单单,只能成双成对带回家👫! #Wellous #双11促销 #绝不错过 琳琳😍😍😍😍 012-9966077 微信:ezy0129966077

  • 1
  • 0
  • 4 Days ago

亲爱的Wellous粉丝们 🙌,一年一度的双十一巅峰钜惠✨,难得一见的促销👑!别再错过了,立刻限时加购🤜!让你不再孤孤单单,只能成双成对带回家👫! #Wellous #双11促销 #绝不错过 琳琳😍😍😍😍 012-9966077 微信:ezy0129966077

  • 1
  • 0
  • 4 Days ago

与其花钱买一大堆的粉底液遮瑕膏遮盖肌肤上的问题和暗沉肌肤,💸💸 那倒不如用🍓M-coll胶原蛋白🍓,因为它是一个能帮助你有效改善你脸上所有需要掩盖的问题和烦恼的护肤品哦! 由内到外的调理,更为实际‼️ ✅保湿 ✅补水 ✅锁水 ✅美白提亮 ✅紧致肌肤 #Mcoll #Wellous #美白 #淡斑 #抗皱 #防晒 #大量现货 #你值得信赖的微商团队

  • 2
  • 0
  • 4 Days ago

Mao KURUS TP Ga Kuat DIET?!?!? 😭😭😭 . Nah cobain SPI2RO!!! Permen herbal pertama di Indonesia yang berfungsi untuk membuang racun dalam tubuh dan sekaligus kotoran yang nempel di usus.. SPI2RO ini 100% bahan Alami, Aman dan Halal.. . Cukup emut 2 butir setiap malam sebelum tidur.. Nah paginya perut akan trasa mulas dan ingin BAB (smua kotoran yg mengendap diperut akan dibuang) 1Box isi 60 chewables candy (bisa untuk pemakaian sebulan) #spiro #spi2ro #wellous #wellousmalaysia #diet #diets #dietsehat #dietsehatherbalife #dietsehatalami #detoks #detoksbadan #detoksifikasiracun #detokstubuh #detoksdiet #detox #detoxslim #detoxfood #detoxtea #hidupsehat #hidupsehatalami

  • 12
  • 2
  • 5 Days ago

Mcoll Collagen Candy from Japan 🎌 isi 60 butir HATI-HATI PRODUK PALSU! PERHATIKAN HARGA SEBELUM MEMBELI. PRODUK ASLI MCOLL HANYA @boostherbal UNTUK INFO SILAKAN KIRIM PESAN. STOCK SELALU READY. KITA TANGAN PERTAMA. UNTUK PEMBELIAN DROPSHIP/RESELLER SILAKAN KIRIM PESAN. APAKAH KHASIATNYA ? Suplemen yg mengandung Glutathione (Master of Antioxidant) dan Hyaluronic Acid Premium, menjadikan : ✔ Pori-Pori mengecil ✔ Mengembalikan dan menjaga kelembaban kulit ✔ Meningkatkan vitalitas dan mengencangkan kulit ✔ Mencegah penuaan dini ✔ Melindungi kulit dari sinar UV ✔ Melindungi kulit dari radikal bebas ✔ No flek dan No jerawat ✔ Meremajakan kulit dan membuat kulit lbh putih cerah glowing CARA PEMAKAIAN 1. Konsumsi 1 tablet Mcoll sebelum tidur dan 1 tablet sebelum sarapan pagi 2. Konsumsi boleh masing" 2 tablet jika ingin hasil lebih cepat 3. Kurangi konsumsi kopi, rokok, dan minuman beralkohol selama masa konsumsi EFEKTIVITAS Hasil akan terlihat setelah pemakaian rutin selama 2-3 minggu. Aman dikonsumsi bersama vitamin lain/ bagi bumil dan busui > DETOX BODY GOALS ? https://www.instagram.com/p/BnsmBzIHy7j/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=xh1yxcuyvlcb MORE INFORMATION OR CONSULTATIONS WA : 0821.2520.9253 #mcollindonesia #mcoll #collagencandy #collagen #wellous #mcolljakarta #mcollcandy #pemutihkulit #antiaging #pelangsing #diettips #penghilangjerawat

  • 7
  • 0
  • 5 Days ago

MCOLL PRODUK PENCERAHAN NO.1 DARI JEPUN Setiap orang memerlukan Deep-Sea Collagen. >> Mencerahkan kulit >> Memberikan perlindungan UV >> Mengecilkan liang pori pada wajah >> Mencegah penuaan kulit >> Anti-pengoksidaan >> Import daripada Jepun . Ini adalah kolagen semulajadi dari Jepun. ✅ Molekul yang sangat halus serta mudah diserap ✅ Dibuat dari bahan semulajadi ✅ Tiada kesan sampingan ✅ Mudah dibawa ✅ Mudah diambil . 🌸 Mcoll Collagen Candy 🌸 Boleh menghilangkan bintik hitam, Dark circle, menyelesaikan masalah tona kulit. 👑 Memiliki 1200 molekul sangat mudah diserap! . Bahan-bahan: 🍓 Strawberry - Kaya dengan Vitamin C, menjadikan kulit sensitif dan fleksibel 🍊 Orange - Kaya Vitamin C mempunyai peranan kecantikan 🍞 Bijirin - membantu mengekalkan kelembapan terkunci 🍇 Anggur - berkesan melambatkan penuaan kulit, warna putih dan cahaya 🐋 Protein Gelatin Laut dalam - Suplemen Kolagen, menyimpan atau mengembalikan keanjalan kulit . 👉🏻👉🏻 Kesan seawal 2 minggu Gunakan Collagen Candy untuk manfaat kepada kulit anda Kulit yang halus dengan pelembab tahan lama dan fleksibel serta memberikan impak glowing pada kulit muka 🍓 mengecilkan liang pori - mengelakkan penuaan kulit - mencegah kecederaan ringan 🍓 perlindungan kulit - menjadikan kulit anda putih 🍓 Anti-pengoksidaan - mempercepatkan proses penyembuhan luka serta melindungi kulit 🍓 menghilangkan kedutan pada wajah, lingkaran gelap mencairkan bintik-bintik hitam . Cara pengambilan: Dua biji sehari. Kesan seawal 7hari..(Bergantung pada hormon individu) Call/Wassap/PM :- http://watsap.me/send/60163493596/pmmcoll #mcoll #mcollcandycollagen #mcollcandykolagen #wellous #BestBrandsInHealthcare #bestbrand #healthcare

  • 10
  • 1
  • 6 Days ago

Haloo kakak cantik, ada produk terbaru 100% import & made in Japan Technology niih . . 1 botol isi 60 harga 605K M-COLL, adalah suplemen bagi kulit yang terbuat dari bahan alami ada : - strawberry dan jeruk, yang berfungsi untuk meremajakan kulit dan membantu mengurangi stress dikulit. - oat, untuk menjaga kelembapan kulit - anggur, yang berfungsi sebagai anti aging dan mengurangi kerutan - Collagen from deep sea fish, untuk nutrisi muka, kakak cantik :D manfaat bisa langsung lihat di foto langsung atau : - proteksi kulit - proteksi sinar UV - anti aging - melembabkan kulit - kulit semakin kencang - mengurangi kerutan di kulit - mengurangi gelap dan kantong mata di wajah - meremajakan kulit - antioxidants tubuh dan kulit Keunikan : Bentuk seperti permen stroberi, cukup dihisap/dikunyah kapan pun kita perlu, so yummy, healthy, and worthy Saran penggunaan : 2 tablet perhari pada saat perut kosong. Untuk hasil terbaik makan 2 tablet pagi dan 2 tablet malam. . ORDER 👉 KLIK LINK BIO / KLIK TEXT WA : 082135585544 . #FEigreview #wellous #mcoll #skincare #collagen #skinwhitening #antiaging #uvprotection #antioxidants #skinprotection #Wellous #Mcoll #McollJapan #SVO #Indonesia #Collagen #mcollcollagen #Whitening #uniqueCollagen #chewablecollagen #beautyin16mm #nofishytaste #convenientcollagen #reverseyourskinage #frozenYourAge #jakarta

  • 14
  • 3
  • 6 Days ago

*** "Anti Penuaan" *** . Tahukah sista" bahwa buah strawberry memiliki khasiat awet muda lho.. Buah ini memiliki konsentrat 7 zat anti oksidan yang lebih tinggi dibandingkan dengan buah atau sayuran lainnya. Sehingga strawberry merupakan buah yang efektif untuk mencegah proses oksidasi pada tubuh karena radikal bebas. Kandungan vit B1, B2, C dan provit. A pada strawberry dapat menghaluskan kulit dan membuat warna kulit lebih cerah, bersih dan glowing serta dapat mencegah terjadinya pengeriputan pada kulit.. Strawberry ini merupakan salah satu ekstrat paling kuat yang terkandung dalam MCOLL Collagen Candy. MColl Collagen ini dibuat dari 100% bahan alami yaitu buah-buahan yang mengandung vitamin dan zat yang baik, seperti : Strawberry 🍓, Orange 🍊, Grape 🍇, Gandum, dan protein kolagen ikan laut dalam 🐟 #mcoll #collagen #whitening #skincare #supplements #beauty #starwberrys #skinbeauty #mcollcollagen #mcolljapan #collagencandy #wellous #mcollmalaysia #mcollindonesia #mcolljakarta #collagenwanita #jerawat #kulitcantik #kulitputih #wanitacantik #cantikskincareori #jualkolagen #jualkolagenori #kolagenputih #vitaminkulit #vitaminkolagen #collagensurabaya #collagenbatam #collagenmanado

  • 1
  • 0
  • 6 Days ago

Hai selamat pagi semua💕 . Jom kekal cantik dan segar dengan Mcoll kolagen😍 . #mcoll #wellous #kolagen #sitinurhaliza

  • 9
  • 0
  • 6 Days ago

Repost By syoktube: Haha siot la. Ko pantun ke bercerita gampang 😅😅 nak carut follow @ohshit.video #syoktube . ✅ Tag kawan anda . 🎥 @zukieeeee @iamoyot . FOLLOW US ▶️ @SYOKTUBE #mcoll #spiro #isoduce #wellous #svo #japan #mcollcollagen #makeuptutorial #collagen #beauty #momochallange #inmyfeelingschallenge #photography #pixel #tranding #viral #sayajualmurah #kualalumpur #malaysia

  • 14
  • 1
  • 6 Days ago
  • 11
  • 2
  • 6 Days ago

葡萄籽富含强大的抗氧化剂和一种名为原花青素 (OPC) 的天然植物化合物。原花青素最广为人知的是它的抗氧化活性。所以葡萄籽是保养圣品。要服用就来PM我吧!!因为我家的 Bio-Grape Seed 是抗氧之王和三高的克星!! #biogrape #WELLOUS

  • 0
  • 0
  • 6 Days ago

Haloo kakak cantik, ada produk terbaru 100% import & made in Japan Technology niih . . 1 botol isi 60 harga 605K M-COLL, adalah suplemen bagi kulit yang terbuat dari bahan alami ada : - strawberry dan jeruk, yang berfungsi untuk meremajakan kulit dan membantu mengurangi stress dikulit. - oat, untuk menjaga kelembapan kulit - anggur, yang berfungsi sebagai anti aging dan mengurangi kerutan - Collagen from deep sea fish, untuk nutrisi muka, kakak cantik :D manfaat bisa langsung lihat di foto langsung atau : - proteksi kulit - proteksi sinar UV - anti aging - melembabkan kulit - kulit semakin kencang - mengurangi kerutan di kulit - mengurangi gelap dan kantong mata di wajah - meremajakan kulit - antioxidants tubuh dan kulit Keunikan : Bentuk seperti permen stroberi, cukup dihisap/dikunyah kapan pun kita perlu, so yummy, healthy, and worthy Saran penggunaan : 2 tablet perhari pada saat perut kosong. Untuk hasil terbaik makan 2 tablet pagi dan 2 tablet malam. . ORDER 👉 KLIK LINK BIO / KLIK TEXT WA : 082135585544 . #FEigreview #wellous #mcoll #skincare #collagen #skinwhitening #antiaging #uvprotection #antioxidants #skinprotection #Wellous #Mcoll #McollJapan #SVO #Indonesia #Collagen #mcollcollagen #Whitening #uniqueCollagen #chewablecollagen #beautyin16mm #nofishytaste #convenientcollagen #reverseyourskinage #frozenYourAge #jakarta

  • 12
  • 1
  • 6 Days ago

Haloo kakak cantik, ada produk terbaru 100% import & made in Japan Technology niih . . 1 botol isi 60 harga 605K M-COLL, adalah suplemen bagi kulit yang terbuat dari bahan alami ada : - strawberry dan jeruk, yang berfungsi untuk meremajakan kulit dan membantu mengurangi stress dikulit. - oat, untuk menjaga kelembapan kulit - anggur, yang berfungsi sebagai anti aging dan mengurangi kerutan - Collagen from deep sea fish, untuk nutrisi muka, kakak cantik :D manfaat bisa langsung lihat di foto langsung atau : - proteksi kulit - proteksi sinar UV - anti aging - melembabkan kulit - kulit semakin kencang - mengurangi kerutan di kulit - mengurangi gelap dan kantong mata di wajah - meremajakan kulit - antioxidants tubuh dan kulit Keunikan : Bentuk seperti permen stroberi, cukup dihisap/dikunyah kapan pun kita perlu, so yummy, healthy, and worthy Saran penggunaan : 2 tablet perhari pada saat perut kosong. Untuk hasil terbaik makan 2 tablet pagi dan 2 tablet malam. . ORDER 👉 KLIK LINK BIO / KLIK TEXT WA : 082135585544 . #FEigreview #wellous #mcoll #skincare #collagen #skinwhitening #antiaging #uvprotection #antioxidants #skinprotection #Wellous #Mcoll #McollJapan #SVO #Indonesia #Collagen #mcollcollagen #Whitening #uniqueCollagen #chewablecollagen #beautyin16mm #nofishytaste #convenientcollagen #reverseyourskinage #frozenYourAge #jakarta

  • 15
  • 0
  • 6 Days ago

Haloo kakak cantik, ada produk terbaru 100% import & made in Japan Technology niih . . 1 botol isi 60 harga 605K M-COLL, adalah suplemen bagi kulit yang terbuat dari bahan alami ada : - strawberry dan jeruk, yang berfungsi untuk meremajakan kulit dan membantu mengurangi stress dikulit. - oat, untuk menjaga kelembapan kulit - anggur, yang berfungsi sebagai anti aging dan mengurangi kerutan - Collagen from deep sea fish, untuk nutrisi muka, kakak cantik :D manfaat bisa langsung lihat di foto langsung atau : - proteksi kulit - proteksi sinar UV - anti aging - melembabkan kulit - kulit semakin kencang - mengurangi kerutan di kulit - mengurangi gelap dan kantong mata di wajah - meremajakan kulit - antioxidants tubuh dan kulit Keunikan : Bentuk seperti permen stroberi, cukup dihisap/dikunyah kapan pun kita perlu, so yummy, healthy, and worthy Saran penggunaan : 2 tablet perhari pada saat perut kosong. Untuk hasil terbaik makan 2 tablet pagi dan 2 tablet malam. . ORDER 👉 KLIK LINK BIO / KLIK TEXT WA : 082135585544 . #FEigreview #wellous #mcoll #skincare #collagen #skinwhitening #antiaging #uvprotection #antioxidants #skinprotection #Wellous #Mcoll #McollJapan #SVO #Indonesia #Collagen #mcollcollagen #Whitening #uniqueCollagen #chewablecollagen #beautyin16mm #nofishytaste #convenientcollagen #reverseyourskinage #frozenYourAge #jakarta

  • 7
  • 0
  • 6 Days ago

Haloo kakak cantik, ada produk terbaru 100% import & made in Japan Technology niih . . 1 botol isi 60 harga 605K M-COLL, adalah suplemen bagi kulit yang terbuat dari bahan alami ada : - strawberry dan jeruk, yang berfungsi untuk meremajakan kulit dan membantu mengurangi stress dikulit. - oat, untuk menjaga kelembapan kulit - anggur, yang berfungsi sebagai anti aging dan mengurangi kerutan - Collagen from deep sea fish, untuk nutrisi muka, kakak cantik :D manfaat bisa langsung lihat di foto langsung atau : - proteksi kulit - proteksi sinar UV - anti aging - melembabkan kulit - kulit semakin kencang - mengurangi kerutan di kulit - mengurangi gelap dan kantong mata di wajah - meremajakan kulit - antioxidants tubuh dan kulit Keunikan : Bentuk seperti permen stroberi, cukup dihisap/dikunyah kapan pun kita perlu, so yummy, healthy, and worthy Saran penggunaan : 2 tablet perhari pada saat perut kosong. Untuk hasil terbaik makan 2 tablet pagi dan 2 tablet malam. . ORDER 👉 KLIK LINK BIO / KLIK TEXT WA : 082135585544 . #FEigreview #wellous #mcoll #skincare #collagen #skinwhitening #antiaging #uvprotection #antioxidants #skinprotection #Wellous #Mcoll #McollJapan #SVO #Indonesia #Collagen #mcollcollagen #Whitening #uniqueCollagen #chewablecollagen #beautyin16mm #nofishytaste #convenientcollagen #reverseyourskinage #frozenYourAge #jakarta

  • 6
  • 0
  • 6 Days ago

Haloo kakak cantik, ada produk terbaru 100% import & made in Japan Technology niih . . 1 botol isi 60 harga 605K M-COLL, adalah suplemen bagi kulit yang terbuat dari bahan alami ada : - strawberry dan jeruk, yang berfungsi untuk meremajakan kulit dan membantu mengurangi stress dikulit. - oat, untuk menjaga kelembapan kulit - anggur, yang berfungsi sebagai anti aging dan mengurangi kerutan - Collagen from deep sea fish, untuk nutrisi muka, kakak cantik :D manfaat bisa langsung lihat di foto langsung atau : - proteksi kulit - proteksi sinar UV - anti aging - melembabkan kulit - kulit semakin kencang - mengurangi kerutan di kulit - mengurangi gelap dan kantong mata di wajah - meremajakan kulit - antioxidants tubuh dan kulit Keunikan : Bentuk seperti permen stroberi, cukup dihisap/dikunyah kapan pun kita perlu, so yummy, healthy, and worthy Saran penggunaan : 2 tablet perhari pada saat perut kosong. Untuk hasil terbaik makan 2 tablet pagi dan 2 tablet malam. . ORDER 👉 KLIK LINK BIO / KLIK TEXT WA : 082135585544 . #FEigreview #wellous #mcoll #skincare #collagen #skinwhitening #antiaging #uvprotection #antioxidants #skinprotection #Wellous #Mcoll #McollJapan #SVO #Indonesia #Collagen #mcollcollagen #Whitening #uniqueCollagen #chewablecollagen #beautyin16mm #nofishytaste #convenientcollagen #reverseyourskinage #frozenYourAge #jakarta

  • 6
  • 0
  • 6 Days ago

Haloo kakak cantik, ada produk terbaru 100% import & made in Japan Technology niih . . 1 botol isi 60 harga 605K M-COLL, adalah suplemen bagi kulit yang terbuat dari bahan alami ada : - strawberry dan jeruk, yang berfungsi untuk meremajakan kulit dan membantu mengurangi stress dikulit. - oat, untuk menjaga kelembapan kulit - anggur, yang berfungsi sebagai anti aging dan mengurangi kerutan - Collagen from deep sea fish, untuk nutrisi muka, kakak cantik :D manfaat bisa langsung lihat di foto langsung atau : - proteksi kulit - proteksi sinar UV - anti aging - melembabkan kulit - kulit semakin kencang - mengurangi kerutan di kulit - mengurangi gelap dan kantong mata di wajah - meremajakan kulit - antioxidants tubuh dan kulit Keunikan : Bentuk seperti permen stroberi, cukup dihisap/dikunyah kapan pun kita perlu, so yummy, healthy, and worthy Saran penggunaan : 2 tablet perhari pada saat perut kosong. Untuk hasil terbaik makan 2 tablet pagi dan 2 tablet malam. . ORDER 👉 KLIK LINK BIO / KLIK TEXT WA : 082135585544 . #FEigreview #wellous #mcoll #skincare #collagen #skinwhitening #antiaging #uvprotection #antioxidants #skinprotection #Wellous #Mcoll #McollJapan #SVO #Indonesia #Collagen #mcollcollagen #Whitening #uniqueCollagen #chewablecollagen #beautyin16mm #nofishytaste #convenientcollagen #reverseyourskinage #frozenYourAge #jakarta

  • 7
  • 0
  • 6 Days ago

Penyebab jerawat dah tahu kan. Nak rawat jerawat ni tahu? . Ok macam ni caranya. . Malam sebelum tidur : - 2 biji M-Coll (candy Collagen) - 2 biji Spi2ro (candy detox) Pagi : - 2 biji M-COLL . 🍓 M-COLL ialah Collagen pertama di Malaysia dihasilkan dlm bentuk candy, mengandungi 1000mg Dalton molekul kolagen halus yg mudah diserap berbanding molekul kolagen biasa. *kadar penyerapan yg tinggi adalah penting* . . ☘️ SPI2RO ialah gabungan Spinach + Spirulina + Chlorophyta. Candy detox yg handal serap minyak dgn cara yg unik & ada cara terbaik utk membuang toksin. . Nak tahu lebih? DM, Wasap / call terus 014-6696345. . COD SELURUH MALAYSIA !! . #FEigreview #wellous #mcoll #skincare #collagen #skinwhitening #antiaging #uvprotection #antioxidants #skinprotection #Wellous #Mcoll #McollJapan #SVO #Japan #Collagen #mcollcollagen #Whitening #uniqueCollagen #chewablecollagen #beautyin16mm #nofishytaste #convenientcollagen #reverseyourskinage #frozenYourAge

  • 14
  • 2
  • 6 Days ago

ISOduce menggabungkan pelbagai bahan semulajadi yang berkesan untuk masalah utama yang dihadapi oleh wanita, seperti melegakan simptom menopaus, mengawal kitaran haid, meningkatkan kadar kehamilan, dan sebagainya. Inilah sumber kebahagiaan wanita! ☎️☎️0122156698 #ISOduce #ovaryhealth #Wellous

  • 1
  • 0
  • 1 Week ago

ANDA PASTI TERTANYA APA KEUNIKAN MCOLL ??😍 . Disini terjawablah persoalannye! ✅ Struktur molekul paling halus & kecil ✅ Kolagen Sumber Marin (Laut Dalam) ✅ Anti Oksida (Vitamin A,C, & E) ✅ Bahan-bahan semulajadi ✅ Diproses dan dihasilkan daripada teknologi Bio-Enzim yang canggih . Berminat nak kulit cerah, cantik gebu dan bebas jerawat? Whatsapp sekarang😘 . Whatsapp : 016-3493596 (hana pengedar tunggal Mcoll) . #mcoll #kolagen #kolagencandy #wellous #beauty #supplements #makanan #cantik #kulitputih #kulitgebu #bebasjerawat #sayajual #sitinurhaliza #maharajalawak #kulitcerah

  • 13
  • 3
  • 1 Week ago

Haloo kakak cantik, ada produk terbaru 100% import & made in Japan Technology niih . . 1 botol isi 60 harga 605K M-COLL, adalah suplemen bagi kulit yang terbuat dari bahan alami ada : - strawberry dan jeruk, yang berfungsi untuk meremajakan kulit dan membantu mengurangi stress dikulit. - oat, untuk menjaga kelembapan kulit - anggur, yang berfungsi sebagai anti aging dan mengurangi kerutan - Collagen from deep sea fish, untuk nutrisi muka, kakak cantik :D manfaat bisa langsung lihat di foto langsung atau : - proteksi kulit - proteksi sinar UV - anti aging - melembabkan kulit - kulit semakin kencang - mengurangi kerutan di kulit - mengurangi gelap dan kantong mata di wajah - meremajakan kulit - antioxidants tubuh dan kulit Keunikan : Bentuk seperti permen stroberi, cukup dihisap/dikunyah kapan pun kita perlu, so yummy, healthy, and worthy Saran penggunaan : 2 tablet perhari pada saat perut kosong. Untuk hasil terbaik makan 2 tablet pagi dan 2 tablet malam. . ORDER 👉 KLIK LINK BIO / KLIK TEXT WA : 082135585544 . #FEigreview #wellous #mcoll #skincare #collagen #skinwhitening #antiaging #uvprotection #antioxidants #skinprotection #Wellous #Mcoll #McollJapan #SVO #Indonesia #Collagen #mcollcollagen #Whitening #uniqueCollagen #chewablecollagen #beautyin16mm #nofishytaste #convenientcollagen #reverseyourskinage #frozenYourAge #jakarta

  • 9
  • 1
  • 1 Week ago

Haloo kakak cantik, ada produk terbaru 100% import & made in Japan Technology niih . . 1 botol isi 60 harga 605K M-COLL, adalah suplemen bagi kulit yang terbuat dari bahan alami ada : - strawberry dan jeruk, yang berfungsi untuk meremajakan kulit dan membantu mengurangi stress dikulit. - oat, untuk menjaga kelembapan kulit - anggur, yang berfungsi sebagai anti aging dan mengurangi kerutan - Collagen from deep sea fish, untuk nutrisi muka, kakak cantik :D manfaat bisa langsung lihat di foto langsung atau : - proteksi kulit - proteksi sinar UV - anti aging - melembabkan kulit - kulit semakin kencang - mengurangi kerutan di kulit - mengurangi gelap dan kantong mata di wajah - meremajakan kulit - antioxidants tubuh dan kulit Keunikan : Bentuk seperti permen stroberi, cukup dihisap/dikunyah kapan pun kita perlu, so yummy, healthy, and worthy Saran penggunaan : 2 tablet perhari pada saat perut kosong. Untuk hasil terbaik makan 2 tablet pagi dan 2 tablet malam. . ORDER 👉 KLIK LINK BIO / KLIK TEXT WA : 082135585544 . #FEigreview #wellous #mcoll #skincare #collagen #skinwhitening #antiaging #uvprotection #antioxidants #skinprotection #Wellous #Mcoll #McollJapan #SVO #Indonesia #Collagen #mcollcollagen #Whitening #uniqueCollagen #chewablecollagen #beautyin16mm #nofishytaste #convenientcollagen #reverseyourskinage #frozenYourAge #jakarta

  • 9
  • 2
  • 1 Week ago

Mcoll ada coverage insurance oleh Kurnia Insurance berjumlah Rm 3 juta. So maksudnya setiap kali customer beli under kami automatic ada liability insurance which is this product not harmful and very good for your health&skin. #Wellous #Mcoll #McollJapan #SVO #Japan #Collagen #mcollcollagen #Whitening #uniqueCollagen #chewablecollagen #beautyin16mm #nofishytaste #convenientcollagen #reverseyourskinage #frozenYourAge #qualityproduct #tranding #viral #malaysia

  • 10
  • 0
  • 1 Week ago

Haloo kakak cantik, ada produk terbaru 100% import & made in Japan Technology niih . . 1 botol isi 60 harga 605K M-COLL, adalah suplemen bagi kulit yang terbuat dari bahan alami ada : - strawberry dan jeruk, yang berfungsi untuk meremajakan kulit dan membantu mengurangi stress dikulit. - oat, untuk menjaga kelembapan kulit - anggur, yang berfungsi sebagai anti aging dan mengurangi kerutan - Collagen from deep sea fish, untuk nutrisi muka, kakak cantik :D manfaat bisa langsung lihat di foto langsung atau : - proteksi kulit - proteksi sinar UV - anti aging - melembabkan kulit - kulit semakin kencang - mengurangi kerutan di kulit - mengurangi gelap dan kantong mata di wajah - meremajakan kulit - antioxidants tubuh dan kulit Keunikan : Bentuk seperti permen stroberi, cukup dihisap/dikunyah kapan pun kita perlu, so yummy, healthy, and worthy Saran penggunaan : 2 tablet perhari pada saat perut kosong. Untuk hasil terbaik makan 2 tablet pagi dan 2 tablet malam. . ORDER 👉 KLIK LINK BIO / KLIK TEXT WA : 082135585544 . #FEigreview #wellous #mcoll #skincare #collagen #skinwhitening #antiaging #uvprotection #antioxidants #skinprotection #Wellous #Mcoll #McollJapan #SVO #Indonesia #Collagen #mcollcollagen #Whitening #uniqueCollagen #chewablecollagen #beautyin16mm #nofishytaste #convenientcollagen #reverseyourskinage #frozenYourAge #jakarta

  • 7
  • 0
  • 1 Week ago

ANDA PASTI TERTANYA APA KEUNIKAN MCOLL ??😍 . Disini terjawablah persoalannye! ✅ Struktur molekul paling halus & kecil ✅ Kolagen Sumber Marin (Laut Dalam) ✅ Anti Oksida (Vitamin A,C, & E) ✅ Bahan-bahan semulajadi ✅ Diproses dan dihasilkan daripada teknologi Bio-Enzim yang canggih . Berminat nak kulit cerah, cantik gebu dan bebas jerawat? Whatsapp sekarang😘 . Whatsapp : 0172543023 (syira pengedar tunggal Mcoll) . #mcoll #kolagen #kolagencandy #wellous #beauty #supplements #makanan #cantik #kulitputih #kulitgebu #bebasjerawat #sayajual #sitinurhaliza #maharajalawak #cerah

  • 13
  • 5
  • 1 Week ago

女人犹如一支花,子宫卵巢如根。跟有问题,叶落花衰。ISOduce 是女性健康的守护神,帮你治疗衰老根源,守护青春,留住幸福时光。😚😚 #isoduce #wellousmalaysia #WELLOUS

  • 1
  • 0
  • 1 Week ago

众里寻它千百度,其实它就近在咫尺。何必做梦里的公主,Isoduce 给你全面女性呵护,有滋阴缩阴、子宫护理和丰胸结实的功效,让你在现实生活里也是公主。😊😊 #isoduce #WELLOUS

  • 1
  • 0
  • 1 Week ago

Pengen KURUS tp ga kuat DIET?!?! 😭😭😭. 💥Susah untuk menurunkan berat badan???. 💥Susah buang air besar??? 💥Buang air besar yang tidak teratur??? . . Kini hadir SPI2RO Candy... Permen herbal pertama di Indonesia yg berfungsi untuk membuang racun dalam tubuh dan sekaligus kotoran yang nempel diusus... SPI2RO ini 100% bahan Alami, Aman dan Halal... . Cukup emut 2 tablet setiap malam sebelum tidur.. Jika rutin, khasiat akan langsung terasa dalam 2minggu!!! . #spiro #spi2ro #wellous #wellousmalaysia #diet #diets #dietsehat #dietsehatherbalife #dietsehatalami #detoks #detoksbadan #detoksifikasiracun #detokstubuh #detoksdiet #detox #detoxslim #detoxfood #detoxtea #hidupsehat #hidupsehatalami

  • 7
  • 0
  • 1 Week ago

// #230 白马王子【加】白雪公主 #svo #wellous #benjaminlife

  • 187
  • 0
  • 1 Week ago

【外面卖的排毒产品是不是很难喝呢?】 Spi2ro 来了 你千找万找 不如找Spiro ✔方便携带服用 ✔ 排毒养颜 ✔ 延缓衰老 #Wellous #Spi2ro

  • 3
  • 0
  • 1 Week ago

Mao KURUS?!?!? Tapi ga pake nyiksa n ga pake lama? Nah cobain SPIRO... SPIRO, vitamin multiguna yang berfungsi sebagai detox (pembersih racun) Bahan dasar Spiro : ✔Spirullina, yang diklaim oleh para ahli kesehatan sebagai sumber nutrisi terbaik (banyak kandungan vitamin). Spirullina ini dapat membantu masalah kurang darah.. ✔Chlorella, yang berfungsi untuk meningkatkan sistem imun tubuh, mengurangkan lemak pada tubuh, dan detox hati (membantu membersihkan tubuh dari zat racun seperti pestisida yg ada dlm makanan) ✔ Bayam, mengandung kadar serat tumbuhan yang tinggi, menetralkan tekanan darah tinggi dan bantu menghindari stroke Spiro berfungsi untuk mengatasi semua masalah pencernaan seperti kegemukan, jerawat, sembelit, bau mulut. Sampai ke penyakit kronis seperti kanker, kolesterol, gula darah, anemia, tumor. Detox super ini mengatasi berbagai masalah kesehatan Spiro isi 60 butir chewable candy #spiro #spirodetox #spirodetoks #wellous #wellousmalaysia #firming #obatpelangsing #obatherbal #diet #dietcepat #detoks #kurusdenganselamat #kurussehat #spi2ro #detoksbadan #slimming #obatkurus #obatpelangsing #dietsehatherbalife #dietsehatalami #dietsehat #langsingalami #detoksdiet #detoksifikasiracun #detokstubuh #detoxfood

  • 1
  • 0
  • 1 Week ago

Testimoni selepas menggunakan M-Coll. Anda mempunyai masalah kulit berminyak dan berjerawat ????😱 . Jangan biarkan! Jom atasinya sekarang dengan kemam saja 2 kali sehari dalam masa 7 hari je dah nampak kesan😍 . Cepat jangan tunggu lama lama jangan biarkan jerawat tu sebati sampai bila2 😭 . . . #mcoll #spiro #isoduce #biograpeseed #wellous #wellousmalaysia #mcolljapan #collagen #japan #tiktok #tiktokmalaysia #agent #dropshipper #sayajualonline #wanita #detox #tipskecantikan #tipskesihatan #beautytips #tutorial #kualalumpur #malaysia #sideincome #jombuatduit #surirumah #jualonline #detox #9gag

  • 12
  • 3
  • 1 Week ago

M-COLL “冻龄糖“ 是每个女性的必备品哦。让你冻龄逆生长,从内而外。健康美丽每一天。 #mcoll #WELLOUS

  • 0
  • 0
  • 1 Week ago

PROMO 11 . 11 DAH BERMULA ! WOW😍 . . SETIAP PEMBELIAN 1 MCOLL AKAN DAPAT MINI MCOLL DENGAN HARGA ISTIMEWA🎉🎊 . . JANGAN LEPASKAN PELUANG! YANG MANA INGINKAN KULIT CERAH LICIN DAN BEBAS JERAWAT??😍 Jangan tunggu lama2 tahun baru pon nak dekat ni😉 . . BOLEH CONTACT SAYA SEKARANG!😀 Saya syira pengedar tunggal Mcoll Kolagen wasap.my/60172543023/nakorderMcoll . #mcoll #kolagen #wellous #sitinurhaliza #bellaastillah

  • 6
  • 0
  • 1 Week ago

PROMO 11 . 11 DAH BERMULA ! WOW😍 . . SETIAP PEMBELIAN 1 MCOLL AKAN DAPAT MINI MCOLL DENGAN HARGA ISTIMEWA🎉🎊 . . JANGAN LEPASKAN PELUANG! YANG MANA INGINKAN KULIT CERAH LICIN DAN BEBAS JERAWAT??😍 Jangan tunggu lama2 tahun baru pon nak dekat ni😉 . . BOLEH CONTACT SAYA SEKARANG!😀 Saya syira pengedar tunggal Mcoll Kolagen wasap.my/60172543023/nakorderMcoll . #mcoll #kolagen #wellous #sitinurhaliza #bellaastillah

  • 6
  • 0
  • 1 Week ago

🌹 Manfaat Pengambilan ISOduce 🌹 . 🌸 Rawat Ovari 🌸 Kitaran Haid Lebih Teratur 🌸 Suburkan Ovum / Tinggi Peluang Utk Hamil 🌸 Kurangkan Period Pain 🌸 Sihatkan Rahim 🌸 Anjalkan Kulit 🌸 Anjalkan Payudara / Punggung 🌸 Banyakkan Air Ketika Bersama (Kurangkan Rasa Sakit) 🌸 Kurangkan Keputihan 🌸 Rawat Masalah Bau Yang Kurang Menyenangkan . ✨ Sihatkan Ovari Anda Dengan ISOduce ✨ . Klik Sini Untuk Penghantaran Percuma 😉 www.wasap.my/60123751778/ISOduce . 📲 012-3751778 📲 012-3751778 . #wellous #mcoll #spiro #isoduce #Wellous #SVO #periodtaknormal #sukarhamil #sayanakhamil #periodpain #senggugut #keputihan #haid #haidtaknormal

  • 17
  • 0
  • 1 Week ago

KEBAIKAN DETOX DENGAN SPI²RO 🍀 Urusan Membuang Air Besar Lebih Mudah 🍀 Mencuci Usus dan Kembalikan Cecair Dalam Badan 🍀 Badan Rasa Lebih Ringan 🍀 Perut Dah Tak Buncit 🍀 Tak Rasa Memulas Atau Sakit Perut . Penat Berdiet Tapi Berat Susah Nak Turun? Mungkin Anda Perlu Cuba Cara Detox Ni 😉 . SPIRO - URUSAN DI TOILET TAK PERNAH SELANCAR INI ❤ . Klik Sini Untuk Penghantaran Percuma 😉 www.wasap.my/60123751778/Spiro . 📲 012-3751778 📲 012-3751778 . #wellous #mcoll #spiro #isoduce  #penjagaanusus  #sembelit  #cuciusus  #Wellous #Mcoll  #SVO #senangnyamembuang  #senangmembuang

  • 17
  • 0
  • 1 Week ago

DULU BIASA ~~ SEKARANG CANTIK LUAR BIASA 😍😍 . Apa Kelebihan Mcoll Collagen Candy Ni ? 👉🏻 Mencerahkan Kulit 👉🏻 Menghilangkan Jerawat 👉🏻 Mengurangkan Kedutan 👉🏻 Meningkatkan Penghidratan 👉🏻 Melindungi Kulit Dari Sinaran UV . Nikmati Semua Kebaikan Collagen Hanya Dengan Kunyah Sebiji M-COLL Collagen 🍓 . Klik Sini Untuk Penghantaran Percuma 😉 www.wasap.my/60123751778/mcollcollagen . 📲 012-3751778 📲 012-3751778 . #wellous #mcoll #spiro #isoduce #mcollcollagen #penjagaankulit #kolagen #pemutihankulit #antipenuaan #perlindunganuv #antioksidan #perlindungankulit #Wellous #Mcoll #McollJapan #SVO #Japan #Kolagen #mcollkolagen #Pemutihan #Kolagenyangunik #kolagenkunyah  #kolagenconvenient #FrozenYourAge

  • 19
  • 0
  • 1 Week ago

Nak kulit SIHAT PUTIH PINKISH?? Cepat dapatkan #mcoll diformula dari #Japan Khas untuk lelaki dan perempuan yang nak KULIT PUTIH SIHAT PINKISH LICIN satu BADAN. 👉🏻Click Link dekat ‘Bio’ utk dapatkan kulit mcm ni🤗❤️🍓 . #mcoll #spiro #isoduce #wellous #svo #japan #mcollcollagen #makeuptutorial #collagen #beauty #momochallange #inmyfeelingschallenge #photography #pixel #tranding #viral #sayajualmurah #kualalumpur #malaysia

  • 7
  • 2
  • 1 Week ago

这个月为期短短15天的促销😍 现在买三罐再给多RM1就能拿多一罐噢✌🏻✌🏻 超值得超划算的🤪🤪 快来带走吧😚😚 询问号码 014-629 8686 微信账号 M0146298686 #mcoll #spiro #detox #beauty #health #美白 #排毒 #美颜 #胶原蛋白 #isoduce #wellous

  • 5
  • 0
  • 1 Week ago

有些人会有这种疑惑:减肥就减肥,为什么老让我排毒,两者没有任何关系啊?由于现代生活压力大,环境污染,饮食不健康等,大量消耗掉体内酵素,导致代谢酵素供应不上。新陈代谢变慢,毒素不能顺利的排出体外,被迫堆积在肠道中,造成腹部肿大。而毒素过多,毒素过滤器官--肝脏工作负担加大,导致代谢脂肪的能力下降,最后多余的脂肪没有被代谢出去,而是被分布到生个各个角落囤积起来,形成肥胖。 #排毒 #019-822 2925 #spi2ro #wellous

  • 3
  • 0
  • 1 Week ago

ADAKAH ANDA TAHU? . MCOLL disahkan HALAL oleh panel JAKIM . TAK PERLU RAGU JOM DAPATKAN SEKARANG MCOLL KOLAGEN CANDY👍 . FREE POSTAGE SM DAN SS ! DAPATKAN SEKARANG DARI SAYA 😃 . 👩‍✈️Syira Pengedar tunggal Mcoll : wasap.my/60172543023/Nakordermcoll . #wellous #mcoll #kolagen

  • 7
  • 1
  • 1 Week ago

Mao KURUS?!?!? Tapi ga pake nyiksa n ga pake lama? Nah cobain SPIRO... SPIRO, vitamin multiguna yang berfungsi sebagai detox (pembersih racun) Bahan dasar Spiro : ✔Spirullina, yang diklaim oleh para ahli kesehatan sebagai sumber nutrisi terbaik (banyak kandungan vitamin). Spirullina ini dapat membantu masalah kurang darah.. ✔Chlorella, yang berfungsi untuk meningkatkan sistem imun tubuh, mengurangkan lemak pada tubuh, dan detox hati (membantu membersihkan tubuh dari zat racun seperti pestisida yg ada dlm makanan) ✔ Bayam, mengandung kadar serat tumbuhan yang tinggi, menetralkan tekanan darah tinggi dan bantu menghindari stroke Spiro berfungsi untuk mengatasi semua masalah pencernaan seperti kegemukan, jerawat, sembelit, bau mulut. Sampai ke penyakit kronis seperti kanker, kolesterol, gula darah, anemia, tumor. Detox super ini mengatasi berbagai masalah kesehatan Spiro isi 60 butir chewable candy #spiro #spi2ro #wellous #wellousmalaysia #diet #diets #dietsehat #dietsehatherbalife #dietsehatalami #detoks #detoksbadan #detoksifikasiracun #detokstubuh #detoksdiet #detox #detoxslim #detoxfood #detoxtea #hidupsehat #hidupsehatalami

  • 4
  • 0
  • 1 Week ago

Haloo kakak cantik, ada produk terbaru 100% import & made in Japan Technology niih . . 1 botol isi 60 harga 605K M-COLL, adalah suplemen bagi kulit yang terbuat dari bahan alami ada : - strawberry dan jeruk, yang berfungsi untuk meremajakan kulit dan membantu mengurangi stress dikulit. - oat, untuk menjaga kelembapan kulit - anggur, yang berfungsi sebagai anti aging dan mengurangi kerutan - Collagen from deep sea fish, untuk nutrisi muka, kakak cantik :D manfaat bisa langsung lihat di foto langsung atau : - proteksi kulit - proteksi sinar UV - anti aging - melembabkan kulit - kulit semakin kencang - mengurangi kerutan di kulit - mengurangi gelap dan kantong mata di wajah - meremajakan kulit - antioxidants tubuh dan kulit Keunikan : Bentuk seperti permen stroberi, cukup dihisap/dikunyah kapan pun kita perlu, so yummy, healthy, and worthy Saran penggunaan : 2 tablet perhari pada saat perut kosong. Untuk hasil terbaik makan 2 tablet pagi dan 2 tablet malam. . ORDER 👉 KLIK LINK BIO / KLIK TEXT WA : 082135585544 . #FEigreview #wellous #mcoll #skincare #collagen #skinwhitening #antiaging #uvprotection #antioxidants #skinprotection #Wellous #Mcoll #McollJapan #SVO #Indonesia #Collagen #mcollcollagen #Whitening #uniqueCollagen #chewablecollagen #beautyin16mm #nofishytaste #convenientcollagen #reverseyourskinage #frozenYourAge #jakarta

  • 13
  • 2
  • 1 Week ago

Haloo kakak cantik, ada produk terbaru 100% import & made in Japan Technology niih . . 1 botol isi 60 harga 605K M-COLL, adalah suplemen bagi kulit yang terbuat dari bahan alami ada : - strawberry dan jeruk, yang berfungsi untuk meremajakan kulit dan membantu mengurangi stress dikulit. - oat, untuk menjaga kelembapan kulit - anggur, yang berfungsi sebagai anti aging dan mengurangi kerutan - Collagen from deep sea fish, untuk nutrisi muka, kakak cantik :D manfaat bisa langsung lihat di foto langsung atau : - proteksi kulit - proteksi sinar UV - anti aging - melembabkan kulit - kulit semakin kencang - mengurangi kerutan di kulit - mengurangi gelap dan kantong mata di wajah - meremajakan kulit - antioxidants tubuh dan kulit Keunikan : Bentuk seperti permen stroberi, cukup dihisap/dikunyah kapan pun kita perlu, so yummy, healthy, and worthy Saran penggunaan : 2 tablet perhari pada saat perut kosong. Untuk hasil terbaik makan 2 tablet pagi dan 2 tablet malam. . ORDER 👉 KLIK LINK BIO / KLIK TEXT WA : 082135585544 . #FEigreview #wellous #mcoll #skincare #collagen #skinwhitening #antiaging #uvprotection #antioxidants #skinprotection #Wellous #Mcoll #McollJapan #SVO #Indonesia #Collagen #mcollcollagen #Whitening #uniqueCollagen #chewablecollagen #beautyin16mm #nofishytaste #convenientcollagen #reverseyourskinage #frozenYourAge #jakarta

  • 13
  • 0
  • 1 Week ago

PROMOSI! PROMOSI! PROMOSI! . . Harga tak masuk akal awak semua. Gila-gila harga M-Coll Colagen Candy sempena Bulan November ni.. . . Ruginya tak grab sempena promosi ni.. Jom dapatkan sekarang sementara masih ada stock. . . Stock laku keras beb!! 9 manfaat dalam 1. WOWWW!! JOM PM SAYA SEKARANG!! 0163493596 #mcollcandycollagen #mcollcandy #kolagencandy #kolagen #wellous #BestBrandsInHealthcare

  • 6
  • 1
  • 1 Week ago