#Wellous

5,451 Posts

Top Posts

Had je dit aan zien komen?😂👇

  • 8
  • 1
  • 48 Minutes ago

It's HUMPDAY! Jom dapat kulit glowing licin cerah 😍 - Ramai dah cuba dan repeat order anda bila lagi🤔 - Harini sis akan bagi OFFER! Beli 2 MCOLL sis bagi discount sebanyak RM50 banyakkan discount!😍 - Nak cuba dulu?? Jangan risau ada juga! Jom kita borak borak di whatsapp 📲 - Cepat syera tunggu harini ada postage tau haa esok dah boleh consume dah 🍓 - Pm 0172543023 - #wellous #produkkecantikan #2019 #putih #sitinurhaliza

  • 10
  • 0
  • 9 Hours ago

😂😂😂

  • 39
  • 1
  • 23 Hours ago

Sapa kakak sapa adik ni? Selalu org ingat Fatima adik 😂😂. Nampak tak betapa awet mudanya kakak you ni @ohmamaleesa 😜😜😜. Both of us at our quarterly dealer meeting at HQ earlier today. _ #missfatimajohari #infofatima #SVO #wellous

  • 16
  • 6
  • 5 Days ago

Happy 1 weeksary Inara & Hedy. #wellous #Hedy

  • 1,592
  • 0
  • 4 Months ago

Upcoming projects . #productvideo #pubg #wellous

  • 119
  • 6
  • 1 Month ago

MCOLL COLLAGEN CANDY ! Wellous 💕 NAK PUTIH GEBU GEBAS SEAWAL 14HARI?? NAK PIPI MERAH PINKISH?? 🤗 paling best kunyah2 / hisap je dah boleh cantik tau😎 mudah dibawa ke mana sahaja👌 gula2 perisa strawberry yg sedap😋 semua masalah kulit dapat di selesaikan termasuk lah segala parut dan lubang2 kat muka tu🤭 sebarang pertanyaan boleh terus wasap ke www.wasap.my/+601161113392/NakMcoll #wellous #mcoll #penjagaankulit #kolagen #pemutihankulit #antipenuaan #perlindunganUV #antioksidan #perlindungankulit #Wellous #Mcoll #McollJapan #SVO #Japan #Kolagen #mcollkolagen #Pemutihan #Kolagenyangunik #kolagenkunyah #kecantikandalam16mm #tiadarasahanyir #kolagenconvenient #memeliharaumurkulitanda #frozenYourAge #AmyliaAkesah #AmyChocolateluzyII

  • 3,282
  • 43
  • 6 Months ago

Bila laki bini main game in progress.. #Editing #Wellous #jumpermotion

  • 53
  • 0
  • 3 Days ago

一早起来 先来两颗 #MCOLL 最近迷上吃的保养 是 @yoke.beauty 介绍的MCOLL美白胶原蛋白糖 一吃就爱上完全停不了😍 现在每天早上已经习惯一定要吃两颗 做到全方位保养 如果你想要美白祛斑 预防黑眼圈和老化 恢复紧致光滑白皙透亮弹性肌肤 全靠MCOLL 你绝对会爱上它 你可以联络卖家 @yoke.beauty Wechat➡ ezabellamomo Whatsapp➡ 013-7270380 #MCOLL #Collagen #Whitening #SVO #Wellous

  • 1,263
  • 13
  • 9 Months ago

Recent Posts

ADAKAH ANDA TAHU ? - PRODUK MCOLL KOLAGEN DIRUMUS DARI JEPUN🇯🇵 - Kelebihannye 👇🏻 ✅ Mencerahkan kulit ✅ Bebas Jerawat ✅ Bebas Jeragat ✅ Kulit glowing ✅ Lindung kulit dari sinaran UV - Semestinya berkualiti💯 #wellous #supplement #mcoll #kolagen #candy

  • 2
  • 0
  • 14 Minutes ago

Werden jullie ook net zo ontroerd als Chantal?😢👇

  • 9
  • 1
  • 2 Hours ago

Bukan remaja saja yang mempunyai masalah berikut. Ada juga wanita dan lelaki yang masih mempunyai masalah jerawat walau usia sudah mencecah 30 tahun. Apa puncanya? Jom ambil tahu... 🌸Terlalu banyak makan gula dan tenusu 🌸Tidur dengan make up 🌸Kerap sentuh muka 🌸Pencuci wajah tidak sesuai 🌸Terlalu banyak make up 🌸Keadaan cuaca yang tidak menentu 🌸Kesan dari konsumsi ubatan 🌸Tidak cukup tidur 🌸Stress 🌸Hormon Cuba semak semula punca jerawat anda #tips #tipscantik #flawless #putih #jualonline #tipskesihatan #plussize #gebu #svo #mcoll #wellous #sayajualonline #viralmalaysia #naturalproducts #viral #viralindonesa #sehat #instagram #malaysia #indonesia

  • 5
  • 0
  • 4 Hours ago

Haloo kakak cantik, ada produk terbaru 100% import & made in Japan Technology niih . . 1 botol isi 60 harga 625K M-COLL, adalah suplemen bagi kulit yang terbuat dari bahan alami ada : - strawberry dan jeruk, yang berfungsi untuk meremajakan kulit dan membantu mengurangi stress dikulit. - oat, untuk menjaga kelembapan kulit - anggur, yang berfungsi sebagai anti aging dan mengurangi kerutan - Collagen from deep sea fish, untuk nutrisi muka, kakak cantik :D manfaat bisa langsung lihat di foto langsung atau : - proteksi kulit - proteksi sinar UV - anti aging - melembabkan kulit - kulit semakin kencang - mengurangi kerutan di kulit - mengurangi gelap dan kantong mata di wajah - meremajakan kulit - antioxidants tubuh dan kulit Keunikan : Bentuk seperti permen stroberi, cukup dihisap/dikunyah kapan pun kita perlu, so yummy, healthy, and worthy Saran penggunaan : 2 tablet perhari pada saat perut kosong. Untuk hasil terbaik makan 2 tablet pagi dan 2 tablet malam. . ORDER 👉 KLIK LINK BIO / KLIK TEXT WA : 085211569307 . #FEigreview #wellous #mcoll #skincare #collagen #skinwhitening #antiaging #uvprotection #antioxidants #skinprotection #Wellous #Mcoll #McollJapan #jakarta #bandung #batam #jalanjalan #Indonesia #fashion #fashionhijab #fashionkorea #belanjaonline

  • 6
  • 0
  • 4 Hours ago

Haloo kakak cantik, ada produk terbaru 100% import & made in Japan Technology niih . . 1 botol isi 60 harga 625K M-COLL, adalah suplemen bagi kulit yang terbuat dari bahan alami ada : - strawberry dan jeruk, yang berfungsi untuk meremajakan kulit dan membantu mengurangi stress dikulit. - oat, untuk menjaga kelembapan kulit - anggur, yang berfungsi sebagai anti aging dan mengurangi kerutan - Collagen from deep sea fish, untuk nutrisi muka, kakak cantik :D manfaat bisa langsung lihat di foto langsung atau : - proteksi kulit - proteksi sinar UV - anti aging - melembabkan kulit - kulit semakin kencang - mengurangi kerutan di kulit - mengurangi gelap dan kantong mata di wajah - meremajakan kulit - antioxidants tubuh dan kulit Keunikan : Bentuk seperti permen stroberi, cukup dihisap/dikunyah kapan pun kita perlu, so yummy, healthy, and worthy Saran penggunaan : 2 tablet perhari pada saat perut kosong. Untuk hasil terbaik makan 2 tablet pagi dan 2 tablet malam. . ORDER 👉 KLIK LINK BIO / KLIK TEXT WA : 085211569307 . #FEigreview #wellous #mcoll #skincare #collagen #skinwhitening #antiaging #uvprotection #antioxidants #skinprotection #Wellous #Mcoll #McollJapan #jakarta #bandung #batam #jalanjalan #Indonesia #fashion #fashionhijab #fashionkorea #belanjaonline

  • 4
  • 2
  • 5 Hours ago

Haloo kakak cantik, ada produk terbaru 100% import & made in Japan Technology niih . . 1 botol isi 60 harga 625K M-COLL, adalah suplemen bagi kulit yang terbuat dari bahan alami ada : - strawberry dan jeruk, yang berfungsi untuk meremajakan kulit dan membantu mengurangi stress dikulit. - oat, untuk menjaga kelembapan kulit - anggur, yang berfungsi sebagai anti aging dan mengurangi kerutan - Collagen from deep sea fish, untuk nutrisi muka, kakak cantik :D manfaat bisa langsung lihat di foto langsung atau : - proteksi kulit - proteksi sinar UV - anti aging - melembabkan kulit - kulit semakin kencang - mengurangi kerutan di kulit - mengurangi gelap dan kantong mata di wajah - meremajakan kulit - antioxidants tubuh dan kulit Keunikan : Bentuk seperti permen stroberi, cukup dihisap/dikunyah kapan pun kita perlu, so yummy, healthy, and worthy Saran penggunaan : 2 tablet perhari pada saat perut kosong. Untuk hasil terbaik makan 2 tablet pagi dan 2 tablet malam. . ORDER 👉 KLIK LINK BIO / KLIK TEXT WA : 085211569307 . #FEigreview #wellous #mcoll #skincare #collagen #skinwhitening #antiaging #uvprotection #antioxidants #skinprotection #Wellous #Mcoll #McollJapan #jakarta #bandung #batam #jalanjalan #Indonesia #fashion #fashionhijab #fashionkorea #belanjaonline

  • 4
  • 1
  • 5 Hours ago

Haloo kakak cantik, ada produk terbaru 100% import & made in Japan Technology niih . . 1 botol isi 60 harga 625K M-COLL, adalah suplemen bagi kulit yang terbuat dari bahan alami ada : - strawberry dan jeruk, yang berfungsi untuk meremajakan kulit dan membantu mengurangi stress dikulit. - oat, untuk menjaga kelembapan kulit - anggur, yang berfungsi sebagai anti aging dan mengurangi kerutan - Collagen from deep sea fish, untuk nutrisi muka, kakak cantik :D manfaat bisa langsung lihat di foto langsung atau : - proteksi kulit - proteksi sinar UV - anti aging - melembabkan kulit - kulit semakin kencang - mengurangi kerutan di kulit - mengurangi gelap dan kantong mata di wajah - meremajakan kulit - antioxidants tubuh dan kulit Keunikan : Bentuk seperti permen stroberi, cukup dihisap/dikunyah kapan pun kita perlu, so yummy, healthy, and worthy Saran penggunaan : 2 tablet perhari pada saat perut kosong. Untuk hasil terbaik makan 2 tablet pagi dan 2 tablet malam. . ORDER 👉 KLIK LINK BIO / KLIK TEXT WA : 085211569307 . #FEigreview #wellous #mcoll #skincare #collagen #skinwhitening #antiaging #uvprotection #antioxidants #skinprotection #Wellous #Mcoll #McollJapan #jakarta #bandung #batam #jalanjalan #Indonesia #fashion #fashionhijab #fashionkorea #belanjaonline

  • 1
  • 0
  • 5 Hours ago

Haloo kakak cantik, ada produk terbaru 100% import & made in Japan Technology niih . . 1 botol isi 60 harga 625K M-COLL, adalah suplemen bagi kulit yang terbuat dari bahan alami ada : - strawberry dan jeruk, yang berfungsi untuk meremajakan kulit dan membantu mengurangi stress dikulit. - oat, untuk menjaga kelembapan kulit - anggur, yang berfungsi sebagai anti aging dan mengurangi kerutan - Collagen from deep sea fish, untuk nutrisi muka, kakak cantik :D manfaat bisa langsung lihat di foto langsung atau : - proteksi kulit - proteksi sinar UV - anti aging - melembabkan kulit - kulit semakin kencang - mengurangi kerutan di kulit - mengurangi gelap dan kantong mata di wajah - meremajakan kulit - antioxidants tubuh dan kulit Keunikan : Bentuk seperti permen stroberi, cukup dihisap/dikunyah kapan pun kita perlu, so yummy, healthy, and worthy Saran penggunaan : 2 tablet perhari pada saat perut kosong. Untuk hasil terbaik makan 2 tablet pagi dan 2 tablet malam. . ORDER 👉 KLIK LINK BIO / KLIK TEXT WA : 085211569307 . #FEigreview #wellous #mcoll #skincare #collagen #skinwhitening #antiaging #uvprotection #antioxidants #skinprotection #Wellous #Mcoll #McollJapan #jakarta #bandung #batam #jalanjalan #Indonesia #fashion #fashionhijab #fashionkorea #belanjaonline

  • 1
  • 0
  • 5 Hours ago

Haloo kakak cantik, ada produk terbaru 100% import & made in Japan Technology niih . . 1 botol isi 60 harga 625K M-COLL, adalah suplemen bagi kulit yang terbuat dari bahan alami ada : - strawberry dan jeruk, yang berfungsi untuk meremajakan kulit dan membantu mengurangi stress dikulit. - oat, untuk menjaga kelembapan kulit - anggur, yang berfungsi sebagai anti aging dan mengurangi kerutan - Collagen from deep sea fish, untuk nutrisi muka, kakak cantik :D manfaat bisa langsung lihat di foto langsung atau : - proteksi kulit - proteksi sinar UV - anti aging - melembabkan kulit - kulit semakin kencang - mengurangi kerutan di kulit - mengurangi gelap dan kantong mata di wajah - meremajakan kulit - antioxidants tubuh dan kulit Keunikan : Bentuk seperti permen stroberi, cukup dihisap/dikunyah kapan pun kita perlu, so yummy, healthy, and worthy Saran penggunaan : 2 tablet perhari pada saat perut kosong. Untuk hasil terbaik makan 2 tablet pagi dan 2 tablet malam. . ORDER 👉 KLIK LINK BIO / KLIK TEXT WA : 085211569307 . #FEigreview #wellous #mcoll #skincare #collagen #skinwhitening #antiaging #uvprotection #antioxidants #skinprotection #Wellous #Mcoll #McollJapan #jakarta #bandung #batam #jalanjalan #Indonesia #fashion #fashionhijab #fashionkorea #belanjaonline

  • 5
  • 0
  • 5 Hours ago

Haloo kakak cantik, ada produk terbaru 100% import & made in Japan Technology niih . . 1 botol isi 60 harga 625K M-COLL, adalah suplemen bagi kulit yang terbuat dari bahan alami ada : - strawberry dan jeruk, yang berfungsi untuk meremajakan kulit dan membantu mengurangi stress dikulit. - oat, untuk menjaga kelembapan kulit - anggur, yang berfungsi sebagai anti aging dan mengurangi kerutan - Collagen from deep sea fish, untuk nutrisi muka, kakak cantik :D manfaat bisa langsung lihat di foto langsung atau : - proteksi kulit - proteksi sinar UV - anti aging - melembabkan kulit - kulit semakin kencang - mengurangi kerutan di kulit - mengurangi gelap dan kantong mata di wajah - meremajakan kulit - antioxidants tubuh dan kulit Keunikan : Bentuk seperti permen stroberi, cukup dihisap/dikunyah kapan pun kita perlu, so yummy, healthy, and worthy Saran penggunaan : 2 tablet perhari pada saat perut kosong. Untuk hasil terbaik makan 2 tablet pagi dan 2 tablet malam. . ORDER 👉 KLIK LINK BIO / KLIK TEXT WA : 085211569307 . #FEigreview #wellous #mcoll #skincare #collagen #skinwhitening #antiaging #uvprotection #antioxidants #skinprotection #Wellous #Mcoll #McollJapan #jakarta #bandung #batam #jalanjalan #Indonesia #fashion #fashionhijab #fashionkorea #belanjaonline

  • 4
  • 0
  • 5 Hours ago

Haloo kakak cantik, ada produk terbaru 100% import & made in Japan Technology niih . . 1 botol isi 60 harga 625K M-COLL, adalah suplemen bagi kulit yang terbuat dari bahan alami ada : - strawberry dan jeruk, yang berfungsi untuk meremajakan kulit dan membantu mengurangi stress dikulit. - oat, untuk menjaga kelembapan kulit - anggur, yang berfungsi sebagai anti aging dan mengurangi kerutan - Collagen from deep sea fish, untuk nutrisi muka, kakak cantik :D manfaat bisa langsung lihat di foto langsung atau : - proteksi kulit - proteksi sinar UV - anti aging - melembabkan kulit - kulit semakin kencang - mengurangi kerutan di kulit - mengurangi gelap dan kantong mata di wajah - meremajakan kulit - antioxidants tubuh dan kulit Keunikan : Bentuk seperti permen stroberi, cukup dihisap/dikunyah kapan pun kita perlu, so yummy, healthy, and worthy Saran penggunaan : 2 tablet perhari pada saat perut kosong. Untuk hasil terbaik makan 2 tablet pagi dan 2 tablet malam. . ORDER 👉 KLIK LINK BIO / KLIK TEXT WA : 085211569307 . #FEigreview #wellous #mcoll #skincare #collagen #skinwhitening #antiaging #uvprotection #antioxidants #skinprotection #Wellous #Mcoll #McollJapan #jakarta #bandung #batam #jalanjalan #Indonesia #fashion #fashionhijab #fashionkorea #belanjaonline

  • 0
  • 0
  • 5 Hours ago

Haloo kakak cantik, ada produk terbaru 100% import & made in Japan Technology niih . . 1 botol isi 60 harga 625K M-COLL, adalah suplemen bagi kulit yang terbuat dari bahan alami ada : - strawberry dan jeruk, yang berfungsi untuk meremajakan kulit dan membantu mengurangi stress dikulit. - oat, untuk menjaga kelembapan kulit - anggur, yang berfungsi sebagai anti aging dan mengurangi kerutan - Collagen from deep sea fish, untuk nutrisi muka, kakak cantik :D manfaat bisa langsung lihat di foto langsung atau : - proteksi kulit - proteksi sinar UV - anti aging - melembabkan kulit - kulit semakin kencang - mengurangi kerutan di kulit - mengurangi gelap dan kantong mata di wajah - meremajakan kulit - antioxidants tubuh dan kulit Keunikan : Bentuk seperti permen stroberi, cukup dihisap/dikunyah kapan pun kita perlu, so yummy, healthy, and worthy Saran penggunaan : 2 tablet perhari pada saat perut kosong. Untuk hasil terbaik makan 2 tablet pagi dan 2 tablet malam. . ORDER 👉 KLIK LINK BIO / KLIK TEXT WA : 085211569307 . #FEigreview #wellous #mcoll #skincare #collagen #skinwhitening #antiaging #uvprotection #antioxidants #skinprotection #Wellous #Mcoll #McollJapan #jakarta #bandung #batam #jalanjalan #Indonesia #fashion #fashionhijab #fashionkorea #belanjaonline

  • 0
  • 0
  • 5 Hours ago

Berkesan Turunkan PARAS GULA Dalam Badan!! Berkesan Mengawal TEKANAN DARAH TINGGI!! Membantu Kesihatan JANTUNG!! Sebagai ANTIOKSIDA!! ===================================== . Berita baik utk penghidap penyakit 3 SERANGKAI. Terbukti kajian sains, Diformulasikan oleh doktor pakar, Halal dan lulus KKM. . Klik link dibawah utk dptkan info lanjut, atau tinggalkan no telefon anda diruangan komen. . www.wasap.my/60163493596/PmBGS #biograpeseed #bijianggur #anggur #supplementterbaik #kencingmanis #darahtinggi #kolestrol #antioksidan #wellous

  • 0
  • 0
  • 5 Hours ago

Consume Mcoll supplement ibarat makan buah strawberry, tapi dalam versi lagi sedap 🍓. =============== 🍓 STRAWBERI - Mengandungi pelbagai vitamin bantu menganjalkan & mengurangkan kesan oksidatif pada kulit. . . Siapa yg nak macam ni? ✅Jeragat hilang ✅Parut hilang ✅Jerawat hilang ✅Eyebag hilang ✅Dark circle hilang ✅Open pores hilang ✅Muke kasar hilang ✅Tona muka sekata Wasap / call 0146696345 http://mcollcm.watsap.me/ #wellous #mcoll #skincare #collagen #skinwhitening #antiaging #uvprotection #antioxidants #skinprotection #Wellous #Mcoll #McollJapan #SVO #Japan #Collagen #mcollcollagen #Whitening #uniqueCollagen #chewablecollagen #beautyin16mm #nofishytaste #convenientcollagen #reverseyourskinage #frozenYourAge

  • 4
  • 1
  • 6 Hours ago

KENAPA MEMILIH BIO-GRAPE SEED . 1. 95% Proanthocyanidins (OPCs) - Konsentrasi bahan2 aktif selari dengan keperluan klinikal dan mengandungi kapasiti antioksidan yang tinggi. 2. Penyerapan 2 kali ganda - menyerap lebih cepat dan melindungi di dalam dan di luar sel. 3. Kelebihan perlindungan tiga kali ganda - Bahan2 semulajadi yang mampu menembusi ke dalam penghalang darah otak, dengan itu iamengandungi fungsi otak, saraf, dan tisu mata. 4. Sumber bahan yang premium - Biji anggur yang diimport dari FRANCIS 5. Teknologi canggih - Pengekstrakan yang superkritikal dalam persekitaran yang sederhana, secara efektif menghalang pengoksidaan OPCs dan mengekalkan fungsi antioksidan. . untuk sebarang pertanya boleh klik link direct ke whatsapp wasap.my/60163493596/biograpeseed . #biograpeseed #wellous

  • 0
  • 0
  • 8 Hours ago

It's HUMPDAY! Jom dapat kulit glowing licin cerah 😍 - Ramai dah cuba dan repeat order anda bila lagi🤔 - Harini sis akan bagi OFFER! Beli 2 MCOLL sis bagi discount sebanyak RM50 banyakkan discount!😍 - Nak cuba dulu?? Jangan risau ada juga! Jom kita borak borak di whatsapp 📲 - Cepat syera tunggu harini ada postage tau haa esok dah boleh consume dah 🍓 - Pm 0172543023 - #wellous #produkkecantikan #2019 #putih #sitinurhaliza

  • 6
  • 0
  • 9 Hours ago

It's HUMPDAY! Jom dapat kulit glowing licin cerah 😍 - Ramai dah cuba dan repeat order anda bila lagi🤔 - Harini sis akan bagi OFFER! Beli 2 MCOLL sis bagi discount sebanyak RM50 banyakkan discount!😍 - Nak cuba dulu?? Jangan risau ada juga! Jom kita borak borak di whatsapp 📲 - Cepat syera tunggu harini ada postage tau haa esok dah boleh consume dah 🍓 - Pm 0172543023 - #wellous #produkkecantikan #2019 #putih #sitinurhaliza

  • 2
  • 0
  • 9 Hours ago

Kenapa saya cadangkan anda gunakan Produk wellous iaitu MCOLL KOLAGEN CANDY . ✅ Mempunyai insurans liabiliti ✅ Lulus KKM ✅ Dirumus dari Jepun ✅ Mempunyai 1000 daltons untuk penyerapan yang baik ✅ Mudah dimakan dan berperisa Strawbery ✅ Membantu mencerahkan kulit, menghilangkan Jerawat, Jeragat, kulit kusam ✅ Melindung kulit kita dari sinaran UV . Whatsapp saya sekarang 0182068557 👍🏻😊 . #wellous #mcoll #penjagaankulit #kolagen #pemutihankulit

  • 0
  • 0
  • 9 Hours ago

M-COLL🍓之亮颜物语😊 Hui Qinn是一位90后优雅型女生💃。虽然她还年轻,但却对衰老有无比的危机感😰。但使用了M-COLL过后,视乎她没那么担心了,皮肤变得更加紧实😎。看看她怎么说吧! (Instagram: huiqinn) ____________________________________________________________ Don’t forget to like & follow our Instagram and Facebook page FB : Wellous Malaysia IG : Wellous Official _For more info logon to www.wellous.com #wellous #mcoll #lifestyle #spi2ro #isoduce #biograpeseed #beauty #health #superfood #TopCorporateLeader #AsiaHonestyAward

  • 9
  • 0
  • 9 Hours ago

Hi Friends 😊 • Ada beberapa tips untuk membantu kamu merawat kulit dr luar dengan bahan2 yg simple banget nih.. yuk isi waktu luang kamu biar lebih bermanfaat untuk kulit juga.. 😍😍😍 #Mcoll #mcollcollagen #skinproblems #supplements #supplementkulit #skincare #skinhealth #kulitsehat #wellous #skinroutine #10yearschallenge #mcollindonesia

  • 3
  • 1
  • 10 Hours ago

-TESTIMONIALS- MCOLL Collagen Candy dengan ukuran yg sangat Kecil, mudah di-Makan, mudah di-Serap, dan mudah di-Bawa kemana aja Product formulated di Japan dari 100 % bahan Alami Aman, dan Halal. MColl kaya akan vitamin A,C & E dari buah alami seperti Strawberry, Anggur, Orange , Oat dan Protein collagen dari ikan laut dalam X pake Suntikan X perlu pake seduh / shake X pantang kafein (coffee) Hanya perlu makan 1-2 tablet pagi hari dan 1-2 tablet malam hari.... . . #wellous #wellousmalaysia #mcoll #mcollindonesia #mcollmalaysia #collagen #collagenmalaysia #collagenindonesia #mcolljakarta #collagenwhitening #collagenwanita #skincare #skinbeauty #skinwhitening #skinfirming #antiagingskincare #antiaging #jualkolagen #jualkolagenori #jualcollagen #collagensurabaya #collagenbatam #collagenmakassar #collagenjakarta #collagenjapan #pemutinkulit #kulitputih #kulitsehat #antioxidant #antikerut

  • 4
  • 0
  • 10 Hours ago

MCOLL Collagen Candy dengan ukuran yg sangat Kecil, mudah di-Makan, mudah di-Serap, dan mudah di-Bawa kemana aja Product formulated di Japan dari 100 % bahan Alami Aman, dan Halal. MColl kaya akan vitamin A,C & E dari buah alami seperti Strawberry, Anggur, Orange , Oat dan Protein collagen dari ikan laut dalam X pake Suntikan X perlu pake seduh / shake X pantang kafein (coffee) Hanya perlu makan 1-2 tablet pagi hari dan 1-2 tablet malam hari.... . . #wellous #wellousmalaysia #mcoll #mcollindonesia #mcollmalaysia #collagen #collagenmalaysia #collagenindonesia #mcolljakarta #collagenwhitening #collagenwanita #skincare #skinbeauty #skinwhitening #skinfirming #antiagingskincare #antiaging #jualkolagen #jualkolagenori #jualcollagen #collagensurabaya #collagenbatam #collagenmakassar #collagenjakarta #collagenjapan #pemutinkulit #kulitputih #kulitsehat #antioxidant #antikerut

  • 3
  • 0
  • 10 Hours ago

MCOLL Collagen Candy dengan ukuran yg sangat Kecil, mudah di-Makan, mudah di-Serap, dan mudah di-Bawa kemana aja Product formulated di Japan dari 100 % bahan Alami Aman, dan Halal. MColl kaya akan vitamin A,C & E dari buah alami seperti Strawberry, Anggur, Orange , Oat dan Protein collagen dari ikan laut dalam X pake Suntikan X perlu pake seduh / shake X pantang kafein (coffee) Hanya perlu makan 1-2 tablet pagi hari dan 1-2 tablet malam hari.... . . #wellous #wellousmalaysia #mcoll #mcollindonesia #mcollmalaysia #collagen #collagenmalaysia #collagenindonesia #mcolljakarta #collagenwhitening #collagenwanita #skincare #skinbeauty #skinwhitening #skinfirming #antiagingskincare #antiaging #jualkolagen #jualkolagenori #jualcollagen #collagensurabaya #collagenbatam #collagenmakassar #collagenjakarta #collagenjapan #pemutinkulit #kulitputih #kulitsehat #antioxidant #antikerut

  • 6
  • 0
  • 10 Hours ago

Haloo kakak cantik, ada produk terbaru 100% import & made in Japan Technology niih . . 1 botol isi 60 harga 625K M-COLL, adalah suplemen bagi kulit yang terbuat dari bahan alami ada : - strawberry dan jeruk, yang berfungsi untuk meremajakan kulit dan membantu mengurangi stress dikulit. - oat, untuk menjaga kelembapan kulit - anggur, yang berfungsi sebagai anti aging dan mengurangi kerutan - Collagen from deep sea fish, untuk nutrisi muka, kakak cantik :D manfaat bisa langsung lihat di foto langsung atau : - proteksi kulit - proteksi sinar UV - anti aging - melembabkan kulit - kulit semakin kencang - mengurangi kerutan di kulit - mengurangi gelap dan kantong mata di wajah - meremajakan kulit - antioxidants tubuh dan kulit Keunikan : Bentuk seperti permen stroberi, cukup dihisap/dikunyah kapan pun kita perlu, so yummy, healthy, and worthy Saran penggunaan : 2 tablet perhari pada saat perut kosong. Untuk hasil terbaik makan 2 tablet pagi dan 2 tablet malam. . ORDER 👉 KLIK LINK BIO / KLIK TEXT WA : 085211569307 . #FEigreview #wellous #mcoll #skincare #collagen #skinwhitening #antiaging #uvprotection #antioxidants #skinprotection #Wellous #Mcoll #McollJapan #jakarta #bandung #batam #jalanjalan #Indonesia #fashion #fashionhijab #fashionkorea #belanjaonline

  • 9
  • 0
  • 10 Hours ago

AGENT & DROPSHIP DIPERLUKAN !! Kami sedang mengembangkan & meluaskan jenama #wellous ke seluruh negara.Kami memerlukan lebih ramai agent & dropship untuk menyertai kami . Apa yang bestnya jadi agent kami ? - Keuntungan sehingga RM70 untuk setiap botol yang terjual . - Repeat sale yang tinggi . ( Mudah jual ). Best ke best sangat ?? Jom sama2 tebalkan poket , call / wassapp : +60146696345 ( ANN ) #wellous #mcoll #skincare #collagen #skinwhitening #antiaging #uvprotection #antioxidants #skinprotection #Wellous #Mcoll #McollJapan #SVO #Japan #Collagen #mcollcollagen #Whitening #uniqueCollagen #chewablecollagen #beautyin16mm #nofishytaste #convenientcollagen #reverseyourskinage #frozenYourAge

  • 3
  • 0
  • 10 Hours ago

AGENT & DROPSHIP DIPERLUKAN !! Kami sedang mengembangkan & meluaskan jenama #wellous ke seluruh negara.Kami memerlukan lebih ramai agent & dropship untuk menyertai kami . Apa yang bestnya jadi agent kami ? - Keuntungan sehingga RM70 untuk setiap botol yang terjual . - Repeat sale yang tinggi . ( Mudah jual ). Best ke best sangat ?? . Jom sama2 tebalkan poket , call / wassapp : +60146696345 ( ANN ) . #wellous #mcoll #skincare #collagen #skinwhitening #antiaging #uvprotection #antioxidants #skinprotection #Wellous #Mcoll #McollJapan #SVO #Japan #Collagen #mcollcollagen #Whitening #uniqueCollagen #chewablecollagen #beautyin16mm #nofishytaste #convenientcollagen #reverseyourskinage #frozenYourAge

  • 3
  • 0
  • 11 Hours ago

Gewoon 50k op de bank😱

  • 25
  • 1
  • 21 Hours ago

无需花费几百块就可以达到以下保健功效😍 Bio-Grape Seed葡萄籽精华🍇价格平民,人人负担得起的,绝对是您的日常保健首选,生活健康良伴💚 #Wellous #BioGrapeSeed葡萄籽精华🍇 #三高克星 #护眼大使 #抗氧化之王[愛心] 想要了解更多 欢迎询问我 yuki

  • 0
  • 0
  • 23 Hours ago

原花青素,简称OPC,是葡萄籽提取物,是目前国际上公认的清除人体内自由基最有效的天然抗氧化剂,是一种新型高效的抗氧化剂,具有很强的体内活性。 试验证明,OPC的抗氧化能力是胡萝卜素的10倍,维生素C的20倍,维生素E的50倍。 另外,维生素C很容易在短时间内被人体氧化和排出体外。相比之下,原花青素已被证明能迅速被吸收,而且留在体内长达3天,以发挥其抗氧化功能。 BioGrapeSeed 葡萄籽精华,每一颗含有95%的原花青素 是我们的👇👇👇 ✅心脏勇士 ✅血压捍卫员 ✅血糖保护者 ✅美容专家 #Wellous #BioGrapeSeed #抗氧之王 #三高克星 #CharmingGirlTeam

  • 3
  • 0
  • 1 Day ago

Hoe denk je dat het nu met 69 gaat?😬👇

  • 22
  • 1
  • 1 Day ago

Gaan jullie hem missen op ex on the beach??😂👇

  • 19
  • 1
  • 1 Day ago

Wat vindt je van @happytrillboy zijn $ex tips?😂😶👇

  • 20
  • 1
  • 1 Day ago

Kenapa perlu berkira untuk dapat kulit yang cantik tanpa ada kesan sampingan? - Kita sebagai pengguna juga kena bijak tau nak consume sesuatu! Saya sayang awak semua pastinya saya nak yang terbaik untuk pelanggan saya 😘 - Dengan Mcoll kolagen candy takperlu risau sebab ada insurans Coverage untuk pelanggan sebanyak RM3 JUTA 👍🏻 - Nak tahu lebih lanjut? Jom PM syera 5 orang terawal syera belanja POSTAGE okay 💕 - #mcoll #kolagen #candy #supplement #wellous

  • 6
  • 0
  • 1 Day ago

ADAKAH ANDA TAHU ? - PRODUK MCOLL KOLAGEN DIRUMUS DARI JEPUN🇯🇵 - Kelebihannye 👇🏻 ✅ Mencerahkan kulit ✅ Bebas Jerawat ✅ Bebas Jeragat ✅ Kulit glowing ✅ Lindung kulit dari sinaran UV - Semestinya berkualiti💯 - Nak tahu lebih lanjut? Jom risik risik tepi dengan syera 📲 - #wellous #supplement #mcoll #kolagen #candy

  • 6
  • 0
  • 1 Day ago

KEKAL SEGAR DAN CANTIK BERSAMA gula-gula Mcoll 😍 - Tak perlu bancuh makan je macam gula2 Mudah kan ? Tuk tuk dah flawles 🥰 - PM syera 0172543023 / Click link di profile 📲 - #mcoll #kolagen #candy #supplement #wellous

  • 4
  • 0
  • 1 Day ago

M-COLL🍓之亮颜物语😊 Fiona个性活泼及阳光,拥有着灿烂的招牌笑容。全因她服用M-COLL,不仅让她肤质变好,笑容也比从前更加自然。来看看她怎么说吧! (Instagram: fionatannn) ____________________________________________________________ Don’t forget to like & follow our Instagram and Facebook page FB : Wellous Malaysia IG : Wellous Official _For more info logon to www.wellous.com #wellous #mcoll #lifestyle #spi2ro #isoduce #biograpeseed #beauty #health #superfood #TopCorporateLeader #AsiaHonestyAward

  • 13
  • 0
  • 1 Day ago

Haloo kakak cantik, ada produk terbaru 100% import & made in Japan Technology niih . . 1 botol isi 60 harga 625K M-COLL, adalah suplemen bagi kulit yang terbuat dari bahan alami ada : - strawberry dan jeruk, yang berfungsi untuk meremajakan kulit dan membantu mengurangi stress dikulit. - oat, untuk menjaga kelembapan kulit - anggur, yang berfungsi sebagai anti aging dan mengurangi kerutan - Collagen from deep sea fish, untuk nutrisi muka, kakak cantik :D manfaat bisa langsung lihat di foto langsung atau : - proteksi kulit - proteksi sinar UV - anti aging - melembabkan kulit - kulit semakin kencang - mengurangi kerutan di kulit - mengurangi gelap dan kantong mata di wajah - meremajakan kulit - antioxidants tubuh dan kulit Keunikan : Bentuk seperti permen stroberi, cukup dihisap/dikunyah kapan pun kita perlu, so yummy, healthy, and worthy Saran penggunaan : 2 tablet perhari pada saat perut kosong. Untuk hasil terbaik makan 2 tablet pagi dan 2 tablet malam. . ORDER 👉 KLIK LINK BIO / KLIK TEXT WA : 085211569307 . #FEigreview #wellous #mcoll #skincare #collagen #skinwhitening #antiaging #uvprotection #antioxidants #skinprotection #Wellous #Mcoll #McollJapan #jakarta #bandung #batam #jalanjalan #Indonesia #fashion #fashionhijab #fashionkorea #belanjaonline

  • 12
  • 1
  • 1 Day ago

Haloo kakak cantik, ada produk terbaru 100% import & made in Japan Technology niih . . 1 botol isi 60 harga 625K M-COLL, adalah suplemen bagi kulit yang terbuat dari bahan alami ada : - strawberry dan jeruk, yang berfungsi untuk meremajakan kulit dan membantu mengurangi stress dikulit. - oat, untuk menjaga kelembapan kulit - anggur, yang berfungsi sebagai anti aging dan mengurangi kerutan - Collagen from deep sea fish, untuk nutrisi muka, kakak cantik :D manfaat bisa langsung lihat di foto langsung atau : - proteksi kulit - proteksi sinar UV - anti aging - melembabkan kulit - kulit semakin kencang - mengurangi kerutan di kulit - mengurangi gelap dan kantong mata di wajah - meremajakan kulit - antioxidants tubuh dan kulit Keunikan : Bentuk seperti permen stroberi, cukup dihisap/dikunyah kapan pun kita perlu, so yummy, healthy, and worthy Saran penggunaan : 2 tablet perhari pada saat perut kosong. Untuk hasil terbaik makan 2 tablet pagi dan 2 tablet malam. . ORDER 👉 KLIK LINK BIO / KLIK TEXT WA : 085211569307 . #FEigreview #wellous #mcoll #skincare #collagen #skinwhitening #antiaging #uvprotection #antioxidants #skinprotection #Wellous #Mcoll #McollJapan #jakarta #bandung #batam #jalanjalan #Indonesia #fashion #fashionhijab #fashionkorea #belanjaonline

  • 6
  • 0
  • 1 Day ago

Haloo kakak cantik, ada produk terbaru 100% import & made in Japan Technology niih . . 1 botol isi 60 harga 625K M-COLL, adalah suplemen bagi kulit yang terbuat dari bahan alami ada : - strawberry dan jeruk, yang berfungsi untuk meremajakan kulit dan membantu mengurangi stress dikulit. - oat, untuk menjaga kelembapan kulit - anggur, yang berfungsi sebagai anti aging dan mengurangi kerutan - Collagen from deep sea fish, untuk nutrisi muka, kakak cantik :D manfaat bisa langsung lihat di foto langsung atau : - proteksi kulit - proteksi sinar UV - anti aging - melembabkan kulit - kulit semakin kencang - mengurangi kerutan di kulit - mengurangi gelap dan kantong mata di wajah - meremajakan kulit - antioxidants tubuh dan kulit Keunikan : Bentuk seperti permen stroberi, cukup dihisap/dikunyah kapan pun kita perlu, so yummy, healthy, and worthy Saran penggunaan : 2 tablet perhari pada saat perut kosong. Untuk hasil terbaik makan 2 tablet pagi dan 2 tablet malam. . ORDER 👉 KLIK LINK BIO / KLIK TEXT WA : 085211569307 . #FEigreview #wellous #mcoll #skincare #collagen #skinwhitening #antiaging #uvprotection #antioxidants #skinprotection #Wellous #Mcoll #McollJapan #jakarta #bandung #batam #jalanjalan #Indonesia #fashion #fashionhijab #fashionkorea #belanjaonline

  • 4
  • 0
  • 1 Day ago

Haloo kakak cantik, ada produk terbaru 100% import & made in Japan Technology niih . . 1 botol isi 60 harga 625K M-COLL, adalah suplemen bagi kulit yang terbuat dari bahan alami ada : - strawberry dan jeruk, yang berfungsi untuk meremajakan kulit dan membantu mengurangi stress dikulit. - oat, untuk menjaga kelembapan kulit - anggur, yang berfungsi sebagai anti aging dan mengurangi kerutan - Collagen from deep sea fish, untuk nutrisi muka, kakak cantik :D manfaat bisa langsung lihat di foto langsung atau : - proteksi kulit - proteksi sinar UV - anti aging - melembabkan kulit - kulit semakin kencang - mengurangi kerutan di kulit - mengurangi gelap dan kantong mata di wajah - meremajakan kulit - antioxidants tubuh dan kulit Keunikan : Bentuk seperti permen stroberi, cukup dihisap/dikunyah kapan pun kita perlu, so yummy, healthy, and worthy Saran penggunaan : 2 tablet perhari pada saat perut kosong. Untuk hasil terbaik makan 2 tablet pagi dan 2 tablet malam. . ORDER 👉 KLIK LINK BIO / KLIK TEXT WA : 085211569307 . #FEigreview #wellous #mcoll #skincare #collagen #skinwhitening #antiaging #uvprotection #antioxidants #skinprotection #Wellous #Mcoll #McollJapan #jakarta #bandung #batam #jalanjalan #Indonesia #fashion #fashionhijab #fashionkorea #belanjaonline

  • 2
  • 1
  • 1 Day ago

Haloo kakak cantik, ada produk terbaru 100% import & made in Japan Technology niih . . 1 botol isi 60 harga 625K M-COLL, adalah suplemen bagi kulit yang terbuat dari bahan alami ada : - strawberry dan jeruk, yang berfungsi untuk meremajakan kulit dan membantu mengurangi stress dikulit. - oat, untuk menjaga kelembapan kulit - anggur, yang berfungsi sebagai anti aging dan mengurangi kerutan - Collagen from deep sea fish, untuk nutrisi muka, kakak cantik :D manfaat bisa langsung lihat di foto langsung atau : - proteksi kulit - proteksi sinar UV - anti aging - melembabkan kulit - kulit semakin kencang - mengurangi kerutan di kulit - mengurangi gelap dan kantong mata di wajah - meremajakan kulit - antioxidants tubuh dan kulit Keunikan : Bentuk seperti permen stroberi, cukup dihisap/dikunyah kapan pun kita perlu, so yummy, healthy, and worthy Saran penggunaan : 2 tablet perhari pada saat perut kosong. Untuk hasil terbaik makan 2 tablet pagi dan 2 tablet malam. . ORDER 👉 KLIK LINK BIO / KLIK TEXT WA : 085211569307 . #FEigreview #wellous #mcoll #skincare #collagen #skinwhitening #antiaging #uvprotection #antioxidants #skinprotection #Wellous #Mcoll #McollJapan #jakarta #bandung #batam #jalanjalan #Indonesia #fashion #fashionhijab #fashionkorea #belanjaonline

  • 4
  • 0
  • 1 Day ago

Haloo kakak cantik, ada produk terbaru 100% import & made in Japan Technology niih . . 1 botol isi 60 harga 625K M-COLL, adalah suplemen bagi kulit yang terbuat dari bahan alami ada : - strawberry dan jeruk, yang berfungsi untuk meremajakan kulit dan membantu mengurangi stress dikulit. - oat, untuk menjaga kelembapan kulit - anggur, yang berfungsi sebagai anti aging dan mengurangi kerutan - Collagen from deep sea fish, untuk nutrisi muka, kakak cantik :D manfaat bisa langsung lihat di foto langsung atau : - proteksi kulit - proteksi sinar UV - anti aging - melembabkan kulit - kulit semakin kencang - mengurangi kerutan di kulit - mengurangi gelap dan kantong mata di wajah - meremajakan kulit - antioxidants tubuh dan kulit Keunikan : Bentuk seperti permen stroberi, cukup dihisap/dikunyah kapan pun kita perlu, so yummy, healthy, and worthy Saran penggunaan : 2 tablet perhari pada saat perut kosong. Untuk hasil terbaik makan 2 tablet pagi dan 2 tablet malam. . ORDER 👉 KLIK LINK BIO / KLIK TEXT WA : 085211569307 . #FEigreview #wellous #mcoll #skincare #collagen #skinwhitening #antiaging #uvprotection #antioxidants #skinprotection #Wellous #Mcoll #McollJapan #jakarta #bandung #batam #jalanjalan #Indonesia #fashion #fashionhijab #fashionkorea #belanjaonline

  • 1
  • 0
  • 1 Day ago

Haloo kakak cantik, ada produk terbaru 100% import & made in Japan Technology niih . . 1 botol isi 60 harga 625K M-COLL, adalah suplemen bagi kulit yang terbuat dari bahan alami ada : - strawberry dan jeruk, yang berfungsi untuk meremajakan kulit dan membantu mengurangi stress dikulit. - oat, untuk menjaga kelembapan kulit - anggur, yang berfungsi sebagai anti aging dan mengurangi kerutan - Collagen from deep sea fish, untuk nutrisi muka, kakak cantik :D manfaat bisa langsung lihat di foto langsung atau : - proteksi kulit - proteksi sinar UV - anti aging - melembabkan kulit - kulit semakin kencang - mengurangi kerutan di kulit - mengurangi gelap dan kantong mata di wajah - meremajakan kulit - antioxidants tubuh dan kulit Keunikan : Bentuk seperti permen stroberi, cukup dihisap/dikunyah kapan pun kita perlu, so yummy, healthy, and worthy Saran penggunaan : 2 tablet perhari pada saat perut kosong. Untuk hasil terbaik makan 2 tablet pagi dan 2 tablet malam. . ORDER 👉 KLIK LINK BIO / KLIK TEXT WA : 085211569307 . #FEigreview #wellous #mcoll #skincare #collagen #skinwhitening #antiaging #uvprotection #antioxidants #skinprotection #Wellous #Mcoll #McollJapan #jakarta #bandung #batam #jalanjalan #Indonesia #fashion #fashionhijab #fashionkorea #belanjaonline

  • 1
  • 0
  • 1 Day ago

Haloo kakak cantik, ada produk terbaru 100% import & made in Japan Technology niih . . 1 botol isi 60 harga 625K M-COLL, adalah suplemen bagi kulit yang terbuat dari bahan alami ada : - strawberry dan jeruk, yang berfungsi untuk meremajakan kulit dan membantu mengurangi stress dikulit. - oat, untuk menjaga kelembapan kulit - anggur, yang berfungsi sebagai anti aging dan mengurangi kerutan - Collagen from deep sea fish, untuk nutrisi muka, kakak cantik :D manfaat bisa langsung lihat di foto langsung atau : - proteksi kulit - proteksi sinar UV - anti aging - melembabkan kulit - kulit semakin kencang - mengurangi kerutan di kulit - mengurangi gelap dan kantong mata di wajah - meremajakan kulit - antioxidants tubuh dan kulit Keunikan : Bentuk seperti permen stroberi, cukup dihisap/dikunyah kapan pun kita perlu, so yummy, healthy, and worthy Saran penggunaan : 2 tablet perhari pada saat perut kosong. Untuk hasil terbaik makan 2 tablet pagi dan 2 tablet malam. . ORDER 👉 KLIK LINK BIO / KLIK TEXT WA : 085211569307 . #FEigreview #wellous #mcoll #skincare #collagen #skinwhitening #antiaging #uvprotection #antioxidants #skinprotection #Wellous #Mcoll #McollJapan #jakarta #bandung #batam #jalanjalan #Indonesia #fashion #fashionhijab #fashionkorea #belanjaonline

  • 0
  • 0
  • 1 Day ago

Haloo kakak cantik, ada produk terbaru 100% import & made in Japan Technology niih . . 1 botol isi 60 harga 625K M-COLL, adalah suplemen bagi kulit yang terbuat dari bahan alami ada : - strawberry dan jeruk, yang berfungsi untuk meremajakan kulit dan membantu mengurangi stress dikulit. - oat, untuk menjaga kelembapan kulit - anggur, yang berfungsi sebagai anti aging dan mengurangi kerutan - Collagen from deep sea fish, untuk nutrisi muka, kakak cantik :D manfaat bisa langsung lihat di foto langsung atau : - proteksi kulit - proteksi sinar UV - anti aging - melembabkan kulit - kulit semakin kencang - mengurangi kerutan di kulit - mengurangi gelap dan kantong mata di wajah - meremajakan kulit - antioxidants tubuh dan kulit Keunikan : Bentuk seperti permen stroberi, cukup dihisap/dikunyah kapan pun kita perlu, so yummy, healthy, and worthy Saran penggunaan : 2 tablet perhari pada saat perut kosong. Untuk hasil terbaik makan 2 tablet pagi dan 2 tablet malam. . ORDER 👉 KLIK LINK BIO / KLIK TEXT WA : 085211569307 . #FEigreview #wellous #mcoll #skincare #collagen #skinwhitening #antiaging #uvprotection #antioxidants #skinprotection #Wellous #Mcoll #McollJapan #jakarta #bandung #batam #jalanjalan #Indonesia #fashion #fashionhijab #fashionkorea #belanjaonline

  • 1
  • 0
  • 1 Day ago

Haloo kakak cantik, ada produk terbaru 100% import & made in Japan Technology niih . . 1 botol isi 60 harga 625K M-COLL, adalah suplemen bagi kulit yang terbuat dari bahan alami ada : - strawberry dan jeruk, yang berfungsi untuk meremajakan kulit dan membantu mengurangi stress dikulit. - oat, untuk menjaga kelembapan kulit - anggur, yang berfungsi sebagai anti aging dan mengurangi kerutan - Collagen from deep sea fish, untuk nutrisi muka, kakak cantik :D manfaat bisa langsung lihat di foto langsung atau : - proteksi kulit - proteksi sinar UV - anti aging - melembabkan kulit - kulit semakin kencang - mengurangi kerutan di kulit - mengurangi gelap dan kantong mata di wajah - meremajakan kulit - antioxidants tubuh dan kulit Keunikan : Bentuk seperti permen stroberi, cukup dihisap/dikunyah kapan pun kita perlu, so yummy, healthy, and worthy Saran penggunaan : 2 tablet perhari pada saat perut kosong. Untuk hasil terbaik makan 2 tablet pagi dan 2 tablet malam. . ORDER 👉 KLIK LINK BIO / KLIK TEXT WA : 085211569307 . #FEigreview #wellous #mcoll #skincare #collagen #skinwhitening #antiaging #uvprotection #antioxidants #skinprotection #Wellous #Mcoll #McollJapan #jakarta #bandung #batam #jalanjalan #Indonesia #fashion #fashionhijab #fashionkorea #belanjaonline

  • 0
  • 0
  • 1 Day ago

MCOLL bertindak untuk menganjalkan kulit anda, Elastin yang terkandung dalam kolagen mengelakkan pengenduran kulit yang berlaku akibat penuaan dan ia sememangnya mudah untuk dibawa ke mana-mana. Ini adalah pendapat jujur daripada Eva :) . , #mcoll #spiro #isoduce #wellous #svo #japan #mcollcollagen #makeuptutorial #collagen #beauty #momochallange #inmyfeelingschallenge #photography #pixel #tranding #viral #sayajualmurah #kualalumpur #malaysia

  • 9
  • 0
  • 1 Day ago

Ada parut dan bekas jerawat... 😔 - Aippp anda juga berpeluang dapat kulit putih bebas jerawat bersih😍 - Hanya consume seperti gula2 je dah cantik! Buktinya seperti digambar ni baru je consume 7 hari dah nampak kesan 😍 - Jom kita consume Mcoll kolagen kemam kemam je tak perlu bancuh❌ ✅ Kulit puteh ✅ Bebas Jerawat . ✅ Jeragat tiada . ✅ Glowing✨ ✅ Telindung dari sinaran UV ✅ Melancarkan peraliran dalam darah ✅ Lulus KKM . ✅ Halal . ------- Berminat? Boleh tinggalkan Comment PM dibawah atau klik link di profile❤️ - #wellous #produkkecantikan #kolagen #superhealthbrand #McollJapan

  • 0
  • 0
  • 1 Day ago

MCOLL Collagen Candy dengan ukuran yg sangat Kecil, mudah di-Makan, mudah di-Serap, dan mudah di-Bawa kemana aja Product formulated di Japan dari 100 % bahan Alami Aman, dan Halal. MColl kaya akan vitamin A,C & E dari buah alami seperti Strawberry, Anggur, Orange , Oat dan Protein collagen dari ikan laut dalam X pake Suntikan X perlu pake seduh / shake X pantang kafein (coffee) Hanya perlu makan 1-2 tablet pagi hari dan 1-2 tablet malam hari.... . . #wellous #wellousmalaysia #mcoll #mcollindonesia #mcollmalaysia #collagen #collagenmalaysia #collagenindonesia #mcolljakarta #collagenwhitening #collagenwanita #skincare #skinbeauty #skinwhitening #skinfirming #antiagingskincare #antiaging #jualkolagen #jualkolagenori #jualcollagen #collagensurabaya #collagenbatam #collagenmakassar #collagenjakarta #collagenjapan #pemutinkulit #kulitputih #kulitsehat #antioxidant #antikerut

  • 3
  • 0
  • 1 Day ago

MCOLL Collagen Candy dengan ukuran yg sangat Kecil, mudah di-Makan, mudah di-Serap, dan mudah di-Bawa kemana aja Product formulated di Japan dari 100 % bahan Alami Aman, dan Halal. MColl kaya akan vitamin A,C & E dari buah alami seperti Strawberry, Anggur, Orange , Oat dan Protein collagen dari ikan laut dalam X pake Suntikan X perlu pake seduh / shake X pantang kafein (coffee) Hanya perlu makan 1-2 tablet pagi hari dan 1-2 tablet malam hari.... . . #wellous #wellousmalaysia #mcoll #mcollindonesia #mcollmalaysia #collagen #collagenmalaysia #collagenindonesia #mcolljakarta #collagenwhitening #collagenwanita #skincare #skinbeauty #skinwhitening #skinfirming #antiagingskincare #antiaging #jualkolagen #jualkolagenori #jualcollagen #collagensurabaya #collagenbatam #collagenmakassar #collagenjakarta #collagenjapan #pemutinkulit #kulitputih #kulitsehat #antioxidant #antikerut

  • 3
  • 0
  • 1 Day ago

MCOLL Collagen Candy dengan ukuran yg sangat Kecil, mudah di-Makan, mudah di-Serap, dan mudah di-Bawa kemana aja Product formulated di Japan dari 100 % bahan Alami Aman, dan Halal. MColl kaya akan vitamin A,C & E dari buah alami seperti Strawberry, Anggur, Orange , Oat dan Protein collagen dari ikan laut dalam X pake Suntikan X perlu pake seduh / shake X pantang kafein (coffee) Hanya perlu makan 1-2 tablet pagi hari dan 1-2 tablet malam hari.... . . #wellous #wellousmalaysia #mcoll #mcollindonesia #mcollmalaysia #collagen #collagenmalaysia #collagenindonesia #mcolljakarta #collagenwhitening #collagenwanita #skincare #skinbeauty #skinwhitening #skinfirming #antiagingskincare #antiaging #jualkolagen #jualkolagenori #jualcollagen #collagensurabaya #collagenbatam #collagenmakassar #collagenjakarta #collagenjapan #pemutinkulit #kulitputih #kulitsehat #antioxidant #antikerut

  • 5
  • 2
  • 1 Day ago

MCOLL Collagen Candy dengan ukuran yg sangat Kecil, mudah di-Makan, mudah di-Serap, dan mudah di-Bawa kemana aja Product formulated di Japan dari 100 % bahan Alami Aman, dan Halal. MColl kaya akan vitamin A,C & E dari buah alami seperti Strawberry, Anggur, Orange , Oat dan Protein collagen dari ikan laut dalam X pake Suntikan X perlu pake seduh / shake X pantang kafein (coffee) Hanya perlu makan 1-2 tablet pagi hari dan 1-2 tablet malam hari.... . . #wellous #wellousmalaysia #mcoll #mcollindonesia #mcollmalaysia #collagen #collagenmalaysia #collagenindonesia #mcolljakarta #collagenwhitening #collagenwanita #skincare #skinbeauty #skinwhitening #skinfirming #antiagingskincare #antiaging #jualkolagen #jualkolagenori #jualcollagen #collagensurabaya #collagenbatam #collagenmakassar #collagenjakarta #collagenjapan #pemutinkulit #kulitputih #kulitsehat #antioxidant #antikerut

  • 3
  • 0
  • 1 Day ago

Again!! #mcoll masuk Wanita Hari Ini. Pengacara pun dah cerita pasal MCOLL & hari ni, nak bagi DISKAUN LAA.. . JIMAT RM50 + FREE POSTAGE !! Siapa nak.?? Tekan sini, atau diProfile wasap.my/60182068557 - Diskaun hanya untuk sis yg tekan link je okehhh. - #wellous #mcoll #skincare #collagen

  • 1
  • 0
  • 1 Day ago

Again!! #mcoll masuk Wanita Hari Ini. Pengacara pun dah cerita pasal MCOLL & hari ni, nak bagi DISKAUN LAA.. . JIMAT RM50 + FREE POSTAGE !! Siapa nak.?? Tekan sini, atau diProfile wasap.my/60182068557 - Diskaun hanya untuk sis yg tekan link je okehhh. - #wellous #mcoll #skincare #collagen

  • 2
  • 0
  • 1 Day ago

Terima Kasih @fizasabjahan ❤️ - Again!! #mcoll masuk Wanita Hari Ini. Pengacara pun dah cerita pasal MCOLL & hari ni, nak bagi DISKAUN LAA.. . JIMAT RM50 + FREE POSTAGE !! Siapa nak.?? Tekan sini, atau diProfile wasap.my/60182068557 - Diskaun hanya untuk sis yg tekan link je okehhh. - #wellous #mcoll #skincare #collagen #skinwhitening #antiaging #uvprotection

  • 4
  • 0
  • 1 Day ago

清热排毒,双藻排毒瘦身首选💚 瘦身成功不再是梦想,每天一到两粒Spi2ro,改变你的身材,改变你的生活💫 #SPI2RO排毒糖由专家推荐超强组合 🍀 【螺旋藻➕绿藻➕菠菜】 🍀 一種全面调节免疫力,延缓衰老及对抗多种疾病,包括癌症,高血脂等问题。有效幫助排毒和去水肿的超级效果!还能排除体内累积的毒重金属,有害农药和其他环境毒素🍀 不含任何化学物质,不拉稀,无依赖性,无药性冲突,以及获得SGS,NRPA,KKM的认证💚 #Wellous #Spi2ro排毒圣品 想要了解更多 欢迎询问我 yuki

  • 0
  • 0
  • 1 Day ago

😂😂😂😂

  • 39
  • 1
  • 1 Day ago

Hebben jullie ooit een haat comment geplaatst??🤬👇

  • 28
  • 2
  • 1 Day ago