@golden_heart

Veronique Yang

🌸Travel, Photo & Digital Influencer 🇲🇨 📢Personal acc @veronique.yang

http://veroniqueyang.com/

Profile Analytics

Pingin maen salju, kl ke Swiss jauh terus bingung dpt visa nya mending kesini aja nih, Uludag di Turkey, visa gampang, tinggal online, dr Istanbul yah kira2 4jam’an stengah sampe 5 jamlah sama macetnya naik mobil terus udh bisa liat kayak gini, winter wonderland, tp dingin nya jg gak kira2, kemarin sempet sampe min 13, brrr udh kayak di Iceland😖😁 📷 @golden_heart

  • 12,011
  • 310
  • 1 Week ago

Happy Monday friends, wish you all a great week ahead 🧡🧡 📷 @golden_heart

  • 10,635
  • 235
  • 1 Week ago

Do what makes your soul shine❤️💚💖💙🧡

  • 11,569
  • 243
  • 2 Weeks ago

Time flew so fast, it’s Friday again, hope everyone had an amazing time 🧡🧡 📷 @golden_heart

  • 11,648
  • 260
  • 3 Weeks ago

Merry Christmas 🎄🎁 🎅🏻

  • 8,519
  • 178
  • 3 Weeks ago

May this holiday season bring only happiness and joy to you and your loved ones, have a beautiful Christmas Eve ❤️

  • 10,905
  • 212
  • 3 Weeks ago

One night in Colmar, loved the Christmas vibes here🎄☃️🎅🏻❄️❄️

  • 12,870
  • 254
  • 3 Weeks ago

Christmas fairy tales in Strasbourg 🎄☃️🎅🏻❄️❄️

  • 13,913
  • 244
  • 4 Weeks ago

When it’s snowing in Prague❄️❄️ 📹 @golden_heart

  • 4,444
  • 166
  • 4 Weeks ago

Six days to go, be happy😊 📷 @golden_heart

  • 8,216
  • 156
  • 4 Weeks ago

One week, till Christmas🎄🎅🏻☃️have you done with the Christmas shopping? 📷 @golden_heart

  • 9,409
  • 182
  • 1 Month ago

Last night from Strasbourg, so sparkly so beautiful ❤️ 📷 @golden_heart

  • 8,742
  • 193
  • 1 Month ago